Доктор разкри магическия“ брой пъти, в който трябва да носите

...
Доктор разкри магическия“ брой пъти, в който трябва да носите
Коментари Харесай

Доктор споделя „магическия“ брой пъти, в който трябва да носите пижама, преди да я изперете

Доктор разкри „ магическия “ брой пъти, в който би трябвало да носите пижамата си, преди да я изперете, и това раздели интернет.

Според доктор Джейсън Сингх от Вирджиния не би трябвало да носите пижамата си няколко дни поред и несъмнено не би трябвало да носите една и съща пижама седмици наред. Лекарят сподели, че продължаването на носенето на една и съща пижама може да докара до струпване на „ мъртви кафези, масла и други субстанции “.

Натрупването на всичко това може да докара до напредък на бактерии и последното нещо, от което се нуждаете, е да спите в нечисти облекла. Въпреки че лекарят разкри броя на дните, през които не би трябвало да надвишавате носенето на една и съща пижама, той сподели, че това може да варира според от това дали се потите доста и дали нощта е топла.

Публикувайки в Instagram, доктор Джейсън, показа, че би трябвало да носите една и съща пижама единствено три вечери поред. Обръщайки се към своите почитатели, той сподели: „ Знам, че доста от вас обичат да държат обичаните си пижам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР