Доктор Неделя Щонова, която често предоставя съвети за красота и

...
Доктор Неделя Щонова, която често предоставя съвети за красота и
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова с любопитно признание за силиконовите гърди

Доктор Неделя Щонова, която постоянно дава препоръки за хубост и здраве в предаването " Светът на здравето " по bTV, този път изненада феновете и почитателите си дотолкоз, че те започнаха да се замислят дали тя не е подобрила изкуствено своята хубост.

" Живеем в свят, където всичко е фалш ", сподели привлекателната докторка, която с изключение на създател и водещ на предаването е и невролог по специалност.

На въпроса какво я прави същински щастлива и каква е нейната позиция по отношение на пластичните корекции, доктор Щонова, която е щастливо омъжена за проектант Валентин Маринов и майка на Лилия Сапфира, отговори: " Не съм последовател на пластичните интервенции, защото живеем в свят, където всичко е фалш. Не одобрявам неестествените неща. Те ме тормозят. Никога не съм правила корекции.

Нямам изкуствени гърди, не употребявам хиалуронови филъри, биостимулиращи артикули за кожата или златни мезо конци. Не ги избирам и ме е боязън от тях. Разбирам пластичната хирургия при възобновяване и медицински потребности, да вземем за пример след рак на гърдата. Обичам същинските неща. Аз не съм съвършена и сигурна съм, че в случай че си направя пластични интервенции, ще наподобявам на същинска звезда, само че за мен това не е належащо. Важно е да бъда същинска и да бъда част от същински смисъл ", отговори искрено доктор Щонова.

Тя даде за образец едно време, когато в гимназиите е имало табло за известия, които е ясно, че са писани от действителни хора. А през днешния ден, в света, в който живеем не е същински, чувството за фалш е на всички места – даже подпъхваме всевъзможни пластмаси и синтетика в телата си, добавя красивата лекарка.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Неделя Щонова силиконови гърди Светът на здравето пластична хирургия корекции естетична хирургия архитект Валентин Маринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР