Доктор Иван Неумивакин ще ви помогне да се справите с

...
Доктор Иван Неумивакин ще ви помогне да се справите с
Коментари Харесай

Доктор Неумивакин разкрива как се лекуват кожните заболявания!

Доктор Иван Неумивакин ще ви помогне да се справите с всички проблеми, които засягат вашата кожа!

Моята добра другарка Елена към 5 години страдаше от съществени кожни болести, и по-специално от псориазис. Но последния път, когато я срещнах на улицата, я видях щастлива с грейнали очи.

Разговаряхме и научих, че единствено преди две седмици тя се е възстановила изцяло от заболяването си и даже помогнала на друга своя другарка да се оправи с брадавиците.

Методът на лекуване на Иван Неумивакин й оказал помощ в това. Професорът има създадена неповторима система за лекуване, която набира от ден на ден почитатели. Прочутият доктор счупи всички стандарти за медикаментите, сериозните болести и това, което назоваваме здравословен метод на живот.

И това не е чудно, защото този надарен доктор, лекар на медицинските науки, е създател на повече от 200 научни публикации! Учи галактическа медицина повече от тридесет години, и най-важното – получава доста благодарствени писма от пациенти, които са съумели да се отърват от тежките болести.

В една от лекциите си Иван Неумивакин споделя: “Кожата – най-големият орган на индивида заема към 10-14 кг телесно тегло. Кожата съдържа всички биологично дейни точки, които са директно свързани с нашите вътрешни органи. Под кожата се намира цялата “канализационна система ” на нашето тяло, която е лимфата, посредством която се изхвърлят всички отпадъчни артикули.

Ако лимфата е нечиста, това непосредствено се отразява на кожата, по този начин визира биологично дейните точки на вътрешните органи, което води до увреждане на дихателната система, стомаха и панкреаса. И до момента в който не се откри система за преправка на веществата до обикновено положение, заболяването на кожата не може да се излекува. ”

В битката против многото кожни болести, Иван Неумивакин предлага потреблението на водороден пероксид. След като организира доста проучвания, професорът стига до извода, че водородният пероксид е в положение освен да резервира, само че и да възвърне всички жизненоважни процеси на организма, като излекува множеството заболявания, в това число и псориазиса.

Според една доктрина развиването на псориазиса е обвързвана с метаболитни нарушавания, които постоянно са разследване на отрови в организма. Следователно, за лекуването на това заболяване е належащо да се извърши изцяло филтриране, като се употребява водороден пероксид.

Професорът предлага потреблението на водороден пероксид всекидневно на три дози в постоянни шпации.

Започнете да пиете водороден пероксид с минимална доза, а точно една капка от 3% разтвор, разводнен в две супени лъжици вода. Това е първичната доза.

Всеки ден, би трябвало да се увеличавате дозата на лекарството, по една капка, т.е.  на втория ден от лекуването, би трябвало да приемете две капки, разтворени в две лъжици вода, три пъти дневно.

Увеличавайте нужната доза, до момента в който една доза водороден пероксид на банкет не доближи 10 капки за две супени лъжици вода. Това значи, че на 10-ия ден от лекуването би трябвало да приемете 30 капки пероксид дневно. Това е оптималният предел на дозата за банкет от лекарството.

След 10-дневния банкет е належащо да извършите пауза в лекуването за една седмица, а по-късно да започнете нов курс с 10 капки на един банкет. За да увеличите успеваемостта на лечението, се предлага по едно и също време да приемате витамин С.

Обърнете внимание, че водородният пероксид няма противопоказания, като се изключи самостоятелната нетърпимост на тялото. Внимавайте при потреблението на лекарството, избягвайте контакт с лигавицата на очите, защото пероксидът може да докара до това да ви парят. Също по този начин преди да започнете приложението, се консултирайте с Вашия доктор.

Ако желаете да излекувате кожните болести, би трябвало да спрете да употребявате сапун и шампоан. Изключение прави единствено сапунът за пране. Учените споделят, че когато използваме сапун, той отстранява защитния пласт, и в този миг нездравословните химикали, които са част от разнообразните козметични сапуни, проникват в лимфата през кожата и я отравят.

Професорът поучава да се къпете, като употребявате сапун за пране. При регулярна приложимост заран или вечер, кожата ви ще бъде за два месеца по-здрава и красива.

Вижте още: Каквито нокти имате, такова е вашето здраве! Проверете себе си!

Вие какво мислите за потреблението на мощно ароматизираните сапуни? Ще се откажете ли от тяхната приложимост, с цел да възстановите и подмладите кожата и вътрешните си органи?

Споделете тези потребни разработки на професор Иван Неумивакин с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР