Доктор Хамилтън от Държавния университет на щата Кънектикът е установил

...
Доктор Хамилтън от Държавния университет на щата Кънектикът е установил
Коментари Харесай

Шанс за успех според зодията (Хороскоп на Хамилтън)

Доктор Хамилтън от Държавния университет на щата Кънектикът е открил в свое проучване, че най-вече международни звезди в областта на развлекателната промишленост, бизнеса, спорта и политиката са родени под знака на Водолей. До това свое изобретение той е достигнал, откакто е проучил рождените дати на повече от 2200 индивида, като 330 от тях са били известни персони.

От тези свои наблюдения докторът е направил извода, че хората, обречени на триумф, се раждат в избран интервал от годината. Хамилтън създал специфична десетобална система на оценка, показваща възможностите за триумф на всяка зодия.

Овен - Шанс за триумф: 8.3

Хамилтън разказва знака Овен като деен, а хората, родени под него, като великодушни оптимисти. Най-голямата опасност за тях е нетърпението и прибързаността в дейностите.

Телец – Шанс за триумф: 5

За Телците докторът е пресметнал, че са мързеливи, само че надеждни. Имат прочут късмет за триумф заради огромното им самообладание и надеждност.

Близнаци – Шанс за триумф: 7.5

Близнаците са разказани като повърхностни и непостоянни, само че с огромно въображение. Шансовете им за триумф се уповават само на проявяването на повече твърдоглавие за реализиране на задачите им.

Рак - Шанс за триумф: 6

Раците са лоялни и грижовни другари и сътрудници с пристрастеност към самосъжаление и меланхолия. Могат да реализират триумф, в случай че съумеят да надскочат мрачните си настроения.

Лъв - Шанс за триумф: 9

Лъвовете са амбициозни и великодушни, само че имат афинитет към драмата и са егоисти. Те са една от зодиите с максимален късмет за триумф, само че единствено в случай че не станат прекомерно самоуверени.

Дева - Шанс за триумф: 6.4

Девите са положителни по темперамент и имат аналитична мисъл. Техен минус е прекомерната им бездейност. Отворят ли се към хората, те елементарно могат да реализират триумф.

 Зодии

Везни - Шанс за триумф: 8

Везните са миролюбиви и дипломатични, само че и прекомерно суетни и нерешителни. Обречени са на триумф, в случай че не влизат прекомерно в междуличностни спорове.

Скорпион - Шанс за триумф: 7

Скорпионите са буйни и изобретателни. Обикновено ги проваля тяхната ревнивост и прекомерна подозрителност.

Стрелец - Шанс за триумф: 8.7

Стрелците са авантюристи по дух и обичат своята самостоятелност. Пречи им тяхната безнаказаност и прекомерна емоционалност.

Козирог - Шанс за триумф: 9.2

Козирозите са виновни и търпеливи, което им оказва помощ за реализиране на задачите. Пречат им неналичието на въображение и диктаторският уклон в характера им.

Водолей - Шанс за триумф: 9.7

Това са хората, родени под знака на триумфа. Те са интелигентни и изобретателни. Пречат им само болните упоритости и знаковият им дебелоглав.

Риби - Шанс за триумф: 5

Рибите имат богато въображение и дарба за акомодация. Пречи им прекомерната сензитивност, склонността към самосъжаление и драма.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР