Доколкото знам БСП е внесла искане за смесено гласуване –

...
Доколкото знам БСП е внесла искане за смесено гласуване –
Коментари Харесай

Борисов: Докато не видя Петков вън, няма разговор

Доколкото знам Българска социалистическа партия е внесла искане за смесено гласоподаване – това е най-правилното. Аз съм уверен, че е имало измами на изборите посредством машините и рано или късно това ще се потвърди. Това съобщи на звънреден брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Вотът на доверие или на съмнение го дава българският народ. Вече няма обаче човек, който да харесва ръководството. Няма човек, който да не се е опарил с цената на газа, тока и горивото. Скандалите са им единствено за постове “, сподели той.

" Г-н Йорданов упрекна ръководещите в рекет против Каримански. Ми, рекетът го прави единствено мафията “, заключи той.

„ Той може да бъде осъществен с автомат, нож, вестник, телевизия, уебсайт или власт “, сподели Борисов.

„ Те в това се упрекват и народът би трябвало да го види и да направи разликата. Когато я направи, всички ще си пристигна от единствено себе си “, добави той.

„ Преди ареста бихме подкрепили властта по всички значими тематики. След него обаче, преди да си замине Кирил Петков не може да приказват по никоя тематика с нас “, изрично отсече Борисов.

По думите му това са омазани до ушите с корупция хора.

„ Докато не видя Петков на открито, няма диалог. Те са пагубни, като стоят на власт “, счита Борисов.

Според него тези хора всеки ден вършат свободно рухване.

„ Той стана за посмешище. Вчера гледахте ли го там на самолета. Лети натам, с цел да се качи и да се покаже. Ами за какво не отиде в Сочи, да приказва и да ги върне “, сподели Борисов.

„ Хората си споделиха, че руснаците са им помогнали, а след това вечерта си приказва със Зеленски, айде “, сподели той.

Борисов сподели, че не желае власт и се е науправлявал. „ Мъчно ми е за хората и, че водачи на Балканите станахме за посмешище сега. В Северна Македония не разбираме какво се гласи и се прави “, сподели той.

„ Ще стоят на власт, до момента в който има пари за крадене “, допусна Борисов.

„ Жал ми е за Каримански, той беше в пъти по-подготвен от Гюров “, сподели Борисов. Според него Политическа партия са издигнали претендент, който не бил за тази работа.

„ Можете ли да сравните Асен Василев с мен? Ние сме съпротива и не предлагаме, до момента в който министър председател е Кирил Петков, този очевидец по „ Магнитски “, сподели той.

„ ГЕРБ работи да покаже на хората какъв брой доста са се излъгали. Това не е смяна, а замяна. Това, което ще им причинят е съдбовно. Ако бяха създали ДДС-то на 9% на горивата, щяхме да го държим на същата цена. Всичко отпътува. Върху това работим ние “, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР