Доколкото разбирам, много е вероятно изборите да бъдат на 11-ти

...
Доколкото разбирам, много е вероятно изборите да бъдат на 11-ти
Коментари Харесай

Кошлуков иска нова дата за изборите заради футболен мач

Доколкото разбирам, доста е евентуално изборите да бъдат на 11-ти юли. Тогава е финалът на европейското състезание по футбол, ЕВРО 2020. Това сигнализира шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков във фейсбук.

Ето какво написа още Кошлуков:

Българска национална телевизия е закупила правата за излъчването му, против забележителна сума. Също по този начин имаме подписан контракт с УЕФА, който ни задължава да излъчваме избран брой срещи, край, полуфинали и така нататък

На трето място имаме подписани търговски контракти за реклама, също на огромна стойност. И в случай че това дотук визира единствено нас, в Българска национална телевизия, то футболните ентусиасти в България са стотици хиляди, евентуално даже милион и повече българи ще желаят да гледат финала.

Може би не е неприятна концепция да се дефинира друга неделя за изборите, било предната на 4-ти, било идната на 18-ти. Разбира се, Българска национална телевизия ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите, просто молим да помислят и за нашите, на малкия екран и почитателите, причини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР