Доколкото познавам Стево Пендаровски, той е с евроатлантическо мислене, а

...
Доколкото познавам Стево Пендаровски, той е с евроатлантическо мислене, а
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Евроатлантиците говорят само истината, противниците на НАТО лъжат

Доколкото познавам Стево Пендаровски, той е с евроатлантическо мислене, а такива хора са по-искрени, тъй като евроатлантизмът пази истината. Обратното – тези, които са срещу НАТО и евроатлантизма, лъжат. Това съобщи евродепутатът от листата на ГЕРБ, само че член на Съюз на демократичните сили – Александър Йорданов.
Според Йорданов, огромният проблем в Северна Македония по думите и на Пендаровски, е " македонизмът " т.е. опълчването на българското. Днешният македонец би трябвало да знае, че неговите предшественици са създали категорично волеизявление, че са българи, акцентира Йорданов пред Българска национална телевизия, откакто 70 години македонците били учени на друго. Припомняме, че Йорданов беше дипломат в Македония.
Евродепутатът е сигурен, че Северна Македония и Албания ще станат членове на Европейския съюз.
Същевременно Йорданов настоя, че колкото по-твърда е политиката на дадена страна по отношение на Русия и съответно Владимир Путин, толкоз повече полза има. За образец евродепутатът даде Полша. Затова той отбрани и договорката за F-16, която, съгласно него, е много закъсняла. Отделно, Йорданов не пропусна да засегне тематиката със " руските монументи ", като дефинира за неистина такива като Альоша. " Истината е, че руската войска окупира България и открива един антихуманен и извънредно нечовечен режим, позволява се унищожаването на огромна част от българска интелигенция ", акцентира Йорданов и прикани Русия да си се грижи за своя дом, поради новия готвен съветски закон за опозоряване на съветски военни монументи даже зад граница.
Йорданов направи паралел и сред комунизма и хитлеризма, поради тематиката с готвените нови учебници по история. По думите му, по времето на Хитлер в Германия е имало подем, само че в този момент никой там не приказва с позитивен самоувереност за фашизма и нацизма. За да заключи виталния стандарт преди и в този момент, Йорданов сподели, че доста по-малко хора по това време са ходели на море, в сравнение с в този момент .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР