Доколко емоционалното проявление на Brexit се превръща в доминиращо на

...
Доколко емоционалното проявление на Brexit се превръща в доминиращо на
Коментари Харесай

Тереза Мей – неспособна на преговори с Европа и британците?

Доколко прочувственото проявяване на Brexit се трансформира в преобладаващо на фона на рационалните и съответни стъпки към превъзмогването на спешния миг на откъсването на Англия от Европейски Съюз с редица обвинявания за нарушавания при референдума, довел до задействането на член 50 от Лисабонския контракт преди година?
Юристът и публицист Валентина Миланова е безапелационна, че английският министър председател Тереза Мей се оказва неспособна да договаря, както с Европа, по този начин и с британците. Прогнозите й за Албиона след година са противоположни на оптимизма на английския приемиер – съгласно журналистката се чакат разделяне и задълбочаващи се стопански проблеми.
Има ли скандал с референдума за Brexit и по какъв начин се печелят гласове посредством профилите в обществените мрежи? Защо песимистите са от ден на ден от оптимистите във връзка с излизането на Англия от Европейски Съюз и какви юридически механизми ще бъдат задействани през идващите месеци – отговори на тези и други въпроси в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР