Докога ще гледаме едни и същи муцуни и ще слушаме

...
Докога ще гледаме едни и същи муцуни и ще слушаме
Коментари Харесай

Докога ще гледаме едни и същи муцуни в риалити шоутата?

Докога ще гледаме едни и същи муцуни и ще слушаме едни и същи изтъркани реплики! " Капките ", " Маскираният артист ", " Хелс китчън ", „ Мастършеф ” - какви са приликите сред риалити форматите? Гледаме едни и същи хора в тях. Телевизиите единствено си менкат една шепа хора, подготвени на всичко за малко популярност и нови почитатели в обществените мрежи, забеляза Lupa.bg

Зрителите недоволстват, само че кой да ги чуе? Слава богу, този тв сезон ще минем без присъединяване на абонираната за тв шоуто Виктория Капитонова, само че не и без най-голямата й врагиня - Александра Гърдева, която се набута в следващото предаване. Момата от „ Ергенът ” взе участие в шестия сезон на " Хелс китчън ".

„ Кухнята на Hell’s Kitchen ще се снабди и с първия си щатен риалити хипнотерапевт в лицето на Александра Гърдева. Със силата на своя сексапил и кулинарните си умения, тя ще се опита да омае началник Ангелов и да му покаже, че не всичко към нея е единствено цветя и рози! ” – написаха малко преди старта от шоуто.



Под зоркия взор на Виктор Ангелов, в Кухнята на Ада се вихри и специфичен тим с известни персони. Както към този момент знаем, звездите се състезават против алените и сините, с цел да излъчат своя победител. Миналата година спечелилият от звездния тим бе Виктория Капитонова, която завоюва в първия сезон на „ Ергенът “. Сега обаче бялата престилка постави Александра Гърдева – директната ѝ съперничка от риалити предаването. Част от феновете на шоуто го саботираха, тъй като им омръзна едни и същи връзкари да се подвизават във всички излъчвания.

„ Аз си изпратих CV-то и не съм утвърдена, имам стаж и опит, нищо персонално към дамата просто съгласно мен трябваше да приемете някой който в действителност и го заслужава! ” – написа млада жена.

Александра Гърдева стана известна в първия сезон на „ Ергенът ”, където остана трета след Виктория Капитонова и Дениз Хайрула. Това очевидно не дава мира на психоложката, която се съревновава основно с рускинята и желае да е като нея. Капитонова участваше в предходния сезон на „ Кухнята на Ада ”, а малко по-късно в онлайн риалитито „ Къщата на инфлуенсърите ”. Гърдева се намърда във второто малко след Виктория, а в този момент пристигна ред и на „ Хелс Китчън ”, където ще я гледаме от 20 февруари.

„ Защо по дяволите още веднъж би трябвало да я гледаме? Не разбрахте ли, че тази жена не е приятна за слушане и гледане! Не я желаеме в следващото предаване! Разваляте ни удоволствието! Защо е на всички места тази жена? Писна ни да гледаме едни и същи физиономии ” – пишат почитатели на предаването, а под фотосите на 34-годишната психоложка валят единствено рецензии.

С лансирането на остарели муцуни и изтъркани инфлуенсърки риалити шоутата сами си подливат вода и отблъскват аудиторията.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР