Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече

...
Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече
Коментари Харесай

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че забележителен брой неотдавна основани Биткойн китове към този момент имат доста количество BTC, възлизащо на към 9% от общото предложение на монети.

Според Ки Йонг Джу, основен изпълнителен шеф на CryptoQuant, компания за блокчейн разбори, данните сочат, че огромните краткосрочни притежатели на Биткойн са се трансформирали в значима група в екосистемата.

Тези краткосрочни притежатели се характеризират като лица, които държат монетите си по-малко от 155 дни.

Ки Йонг Джу прецизира, заявявайки:

Въпреки неотдавнашното закъснение на търсенето на Биткойн ETF, Ки Йонг Джу акцентира, че натрупването на BTC остава устойчиво, даже когато се изключат транзакциите за сетълмент на ETF.

Джеймс Сейфарт, специалист по ETF в Bloomberg, предлага прозрения за динамичността на потоците на ETF, като отбелязва, че е всекидневно доста ETF, в това число Биткойн фондовете, да изпитват нулеви потоци някой ден.

Той изяснява, че акциите на ETF се основават или изкупуват в “единици за основаване ” – развой, провокиран от обилни разлики в търсенето и предлагането.

Сейфарт коментира по-нататък, като декларира, че единиците за основаване варират по мярка за другите ETF, като спот ETF за Биткойн нормално имат единици за основаване, вариращи от 5,000 до 50,000 акции.

Той акцентира, че основаването или противоположното изкупуване на акции се прави единствено когато има доста противоречие в търсенето и предлагането и когато разноските за осъществяване на такива преводи са по-ниски от обичайните способи за образуване на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР