Докладите на Съвета за намаляване на риска от бедствия към

...
Докладите на Съвета за намаляване на риска от бедствия към
Коментари Харесай

Правителството прие годишни доклади за дейността на Съвета за намаляване на риска от бедствия към МС

Докладите на Съвета за понижаване на риска от бедствия към Министерския съвет за подкрепяне образуването и реализирането на държавната политика в региона на отбраната при бедствия обгръщат интервалите 2019, 2020 и 2021 година

Документите са направени в тясна връзка с всички членове на Съвета и са утвърдени по време на негови съвещания. В тях са регистрирани съответните провокации във връзка с работата на Съвета, както и постигнатите резултати по реализирането от структурата действия, заложени в член 3, алинея 1 от Правилника.

Съветът за понижаване на риска от бедствия към Министерски съвет за подкрепяне образуването и реализирането на държавната политика в региона на отбраната при бедствия е основан на съображение член 62. алинея 3 от Закона за отбрана при бедствия (ЗЗБ). Той провежда и реализира активността си в осъществяване на член 62. алинея 4 от ЗЗБ. както и в сходство с Правилника за устройството и активността му. Структурата е непрекъснато настоящ орган на Министерски съвет за обезпечаване на съгласуваност и съдействие при провеждането на държавната политика в региона на отбраната при бедствия, извършва функционалностите на национална платформа за понижаване на риска от бедствия в осъществяване на Рамката на деяние от Хього 2005-2015 и Рамката за понижаване на риска от бедствия от Сендай 2015-2030.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР