Докладът за пропуснатите работни места от петък, показващ 353 000

...
Докладът за пропуснатите работни места от петък, показващ 353 000
Коментари Харесай

Последните доклади за работните места сигнализират, че лихвените проценти едва ли ще паднат в скоро време

Докладът за пропуснатите работни места от петък, показващ 353 000 работни места, добавени през януари по отношение на упованията за 185 000 работни места, е още един сигнал, че стопанската система на Съединени американски щати остава мощна.

Но тази добра вест също по този начин евентуално удостоверява мнението на политиците във Федералния запас, че няма бързане да стартира понижаване на лихвените проценти, което значи разноските за заеми за потребителите - може би за закупуване на кола или къща — евентуално ще остане нараснал за известно време.

По-рано тази седмица Фед разгласи, че напуща настоящия лихвен % по федералните фондове, който оказва помощ да се дефинират лихвените проценти за заеми в цялата стопанска система, без смяна от 5,25% до 5,5%.

В забележки след известието ръководителят на Фед Джеръм Пауъл сподели, че счита, че е малко евентуално първото понижение на лихвените проценти за интервала след пандемията да пристигна през март, както се надяваха някои вложители. Инфлацията, сподели той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР