Докладът за инфлацията в САЩ, публикуван във вторник, може да

...
Докладът за инфлацията в САЩ, публикуван във вторник, може да
Коментари Харесай

Предстоящата седмица на пазарите: Европейските акции се покачват преди инфлацията в САЩ print

Докладът за инфлацията в Съединени американски щати, оповестен във вторник, може да има голяма роля при определянето по кое време и с какъв брой Федералният запас ще реши да понижи лихвените проценти.

Европейските акции се покачиха в понеделник сутринта, защото вложителите чакаха отчета за инфлацията в Съединени американски щати за януари, който би трябвало да бъде оповестен във вторник. Очаква се отчетът да окаже мощно въздействие върху това дали Федералният запас на Съединени американски щати ще разхлаби паричната политика през март или вместо това ще изчака до май.

Въпреки разхлабването на паричната политика обаче, инфлацията за избрани артикули като какао и шоколад може да продължи отнеме известно време, с цел да се намалят, заради неподходящото време в основни страни производителки на какао като Гана и Кот д'Ивоар.

Цените на други супермаркети и вериги за търговия на дребно също може да падат постепенно заради продължаващото Червено море рецесията продължава да предизвиква обилни забавяния на доставките. Това в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР