Докладът за инфлацията в САЩ е планиран да бъде публикуван

...
Докладът за инфлацията в САЩ е планиран да бъде публикуван
Коментари Харесай

3 хода, които спестителите трябва да направят преди предстоящия доклад за инфлацията

Докладът за инфлацията в Съединени американски щати е плануван да бъде оповестен тази седмица и според от това, което демонстрира, новите данни за инфлацията може да имат огромно влияние върху стопанската система. В края на краищата инфлацията играе значима роля в решенията, които Федералният запас взема във връзка с лихвените проценти - които сега са спряни на 23-годишен връх.

Когато цените порастват прекомерно бързо, Федералният запас нормално усилва лихвата си по федералните фондове, с цел да обезсърчи разноските – ход, който нормално покачва цената на заемите и възвръщаемостта на спестяванията. Когато цените не порастват толкоз бързо, колкото би трябвало, Федералният запас нормално понижава лихвените проценти, което понижава цената на заемите и възвръщаемостта на спестяванията.

На собствен ред идният отчет за инфлацията може да сложи началото на промени в паричната политика, които биха могли да окажат въздействие върху вашето финансово богатство. Но какво би трябвало да създадат спе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР