Докладът на специалния прокурор Робърт Хър за неправилно боравене с

...
Докладът на специалния прокурор Робърт Хър за неправилно боравене с
Коментари Харесай

Борбите за паметта на Байдън могат да застрашат националната сигурност, предупреждават експерти по отбраната: `Не само слаб, но и объркан`

Докладът на специфичния прокурор Робърт Хър за погрешно боравене с класифицирани документи, който разказва президента като " приветлив, доброжелателен, възрастен мъж с неприятна памет ", накара някои да се запитат по какъв начин той може да реагира при бъдеща рецесия.

Говорейки пред Fox News Digital, няколко специалисти по национална сигурност споделиха мислите си дали Байдън има способността да служи мощно и уверено като президент, в случай че възникне опасност за нацията по време на мандата му в Белия дом.

Залагайки изказванието, че „ деменцията на Байдън е явна за всички вижте, само че изключително за задгранични водачи “, някогашният заместител консултант по националната сигурност К.Т. Макфарланд допусна, че „ рисковата “ действителност към „ необратимия крах “ на Байдън и способността му да управлява нацията проектира уязвимост на международната сцена.

„ Това е рисково по две аргументи. Първо, в случай че ускорява изказванието, че Америка е изразходвана мощ. Китайските водачи споделят на свет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР