Докладът на специалния прокурор Джон Дърам изяснява без всякакво съмнение,

...
Докладът на специалния прокурор Джон Дърам изяснява без всякакво съмнение,
Коментари Харесай

Скандална статия на Тръмп в Newsweek: Руската измама в САЩ е в основата на войната в Украйна

" Докладът на специфичния прокурор Джон Дърам обяснява без всякакво подозрение, че измамата с Русия е най-зверското преодоляване за користни цели на нашето държавно управление в американската история. Това беше закононарушение като никое друго ".

Това написа Доналд Тръмп в своя публикация, оповестена от Newsweek, която разгласява.

Преди седем години се кандидатирах за президент, изправяйки се против всички най-корумпирани сили и вкоренени ползи в столицата на нашата страна. Моят дневен ред беше екзистенциална опасност за един вашингтонски естаблишмънт, който стана богат и всесилен, обезкървявайки Америка.

Заклех се да спра всеобщата незаконна имиграция, да приключа глобалистките търговски покупко-продажби, да сложа завършек на разпродажбата на нашата страна на комунистически Китай, да се опълчва на непрекъснатата администрация и корпоративните медии и да прекъсна пристрастяването на неоконсерваторите към безкрайните войни в чужбина.

В отговор една неизбрана кабала във висшите позиции на нашето държавно управление, съгласно определения от тях претендент, Хилари Клинтън, и техните съдружници в медиите, стартираха де факто опита за прелом, прочут като Руската машинация.

Тяхната цел беше да предотвратят моето избиране и в случай че не съумеят, да ме изгонят от служба или да саботират президентството ми, да подкопаят дневния ми ред в Конгреса, да блокират вътрешните ми промени и да се намесят във външната ми политика.

В продължение на близо три години те организираха огромна дезинформационна акция и беззаконно гонене въз основа на чудовищната неистина, че съм изменник на страната си.

Тези заговорници от дълбоката страна шпионираха акцията ми. Те фалшифицираха подправени доказателства, с цел да получат противозаконни заповеди за наблюдаване и да опетнят почтени хора посредством приключване на информация в медиите. Предложиха 1 милион $ за фиктивно досие, написано от задграничен разузнавач, с цел да се опитат да ме обвинят в държавна измяна. Те разрушиха безчет животи.

Докладът от Дърам потвърждава, че основните забъркани фигури са знаели през цялото време, че теорията за конспирацията за сговора с Русия е неистина. ФБР стартира своя лов на вещици без нито едно законно доказателство - и когато се натъкваха на оневиняваща информация всякога, те я прикриваха и поддържаха измамата.

Болестта беше покровителствана от самия връх. Директорът на ФБР Джеймс Коми непрестанно притискаше сътрудниците за повече наблюдаване и заповеди, изисквайки да знаят още веднъж и още веднъж " Къде е FISA, къде е FISA? “

Барак Обама и Джо Байдън също участваха в това. Те бяха осведомени през август 2016 година по отношение на известията, че Клинтън възнамерява да " опозори Доналд Тръмп, като разпали скандал, потвърждавайки, че съветските служби за сигурност са намесени ".

Те знаеха истината, само че прекараха страната ни през пъкъла.

Колкото и дива и жестока да беше измамата с Русия за мен, фамилията ми, личния състав ми и толкоз доста почтени хора, същинските жертви бяха американският народ.

Разрушението, което тази машинация аргументи на Америка, е съвсем неизчислимо. То подкопа нашата народна власт, заплаши сигурността ни и заплаши свободата ни.

В сериозен миг, когато трябваше да понижим напрежението с Русия, измамата с Русия разпали всеобща нервност, която оказа помощ да тласне Русия напряко в обятията на Китай.

Вместо да имаме по-добри връзки с Русия, за построяването на каквито работих, в този момент имаме прокси война с Русия, подхранвана частично от задържащите се изпарения на делириума на Russiagate. Украйна е изцяло опустошена. Неизброим брой хора са убити. И е доста евентуално да се окажем в Трета международна война.

Както потвърдиха досиетата в Twitter, радикалната левица също употребява измамата с Русия, с цел да нападна свободата на словото. Те построиха разрастващ се вътрешен режим на цензура под прикритието на битката с по този начин наречената " съветска дезинформация “ – която бързо дефинираха като включваща всяко наличие, което не им харесваше.

Разузнавателната общественост, медиите и софтуерните компании от Силициевата котловина по-късно използваха тъкмо този предлог, " съветска дезинформация “, с цел да цензурират корупционния скандал на Байдън през 2020 година – цензура, проведена, както в този момент знаем, от акцията на Байдън.

В едно изследване предходната година 79 % от американците, следили историята за преносимия компютър с мръсотиите на Хънтър Байдън, споделяха, че вярното отразяване на тази неправилно цензурирана история би трансформирало резултата от изборите. Страната ни в този момент заплаща доста висока цена.

Може би най-опасното от всичко е, че измамата с Русия възстановява превръщането в оръжие на силите на реда против политическите врагове на левицата. Радикалните демократи и техните медийни сътрудници в този момент се радват, когато Министерството на правораздаването на Байдън изисква от ФБР да проверява родители на съвещанията на учебните настоятелства, разполага тежко въоръжени екипи, с цел да арестува деятели, подкрепящи живота, и реализира изцяло гонене на водещия конкурент на Джо Байдън за президентския пост.

Тези корумпирани организации са се намесвали във всички избори от 2016 година насам – и се намесват в изборите през 2024 година пред очите ни.

Трябва да има равносметка. Сега отговорността е в ръцете на гласоподавателите. Докладът от Дърам направи залозите пределно ясни и в този момент изборът е наш: или Дълбоката страна да унищожи Америка, или ние да унищожим Дълбоката страна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР