Докладът на ДАНС във връзка с машинното гласуване да бъде

...
Докладът на ДАНС във връзка с машинното гласуване да бъде
Коментари Харесай

ПП-ДБ и ГЕРБ призоваха докладът на ДАНС да бъде публикуван

Докладът на ДАНС по отношение на машинното гласоподаване да бъде оповестен, приканиха с изявления във фейсбук съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП – ДБ) Атанас Атанасов и от ГЕРБ.

„ Като съпредседател на ПГ „ Продължаваме промяната – Демократична България “ приканвам ръководителя на Народното събрание Росен Желязков да разгласява отчета на ДАНС, който няма гриф за сигурност, с цел да може българските гласоподаватели да схванат въз основа на какви „ данни “ ЦИК забрани машинното гласоподаване “, написа във фейсбук и Атанас Атанасов.

В известието си от ГЕРБ приканват министър-председателя Николай Денков да разгласява на уеб страницата на Министерския съвет отчета на Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС), който съгласно тях няма гриф за сигурност. Докладът на ДАНС е изпратен до премиера, президента и ръководителя на Народното събрание, напомнят от ГЕРБ.

Те считат, че по този начин ще бъдат избегнати всевъзможни опити за политически спекулации. „ Само след издание на отчета на ДАНС гласоподавателите ще могат да схванат въз основа на какви данни ЦИК спря машинното гласоподаване “, се показва в обявата.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР