Докладът на ДАНС е постъпил в Министерския съвет още през

...
Докладът на ДАНС е постъпил в Министерския съвет още през
Коментари Харесай

С какво последният доклад на ДАНС се различава от предходните?

„ Докладът на ДАНС е постъпил в Министерския съвет още през март месец по време на постоянното държавно управление, а става обществен в този момент “

Това съобщи в предаването „ Тази заран “ по Георги Кръстев, някогашен секретар на съвета по сигурност към Министерския съвет.

„ Това са отчети, които не се одобряват от държавното управление, а се разгласяват по този начин, както се дават от службите “, добави той.

„ Докладът на ДАНС за първи път дава уточнения от образователен темперамент – има професионална просветителна стойност. Не бих споделил, че отчетът е нерешителен. Той е много по-конкретен. Посочени са и незаконни сформира от Наказателния кодекс, по които са заведени каузи. Дадени са понятия, схеми, развиване “, добави Кръстев.

„ Докладът на ДАНС е за 2021 година – преди войната. Той е нерешителен. В его Руската федерация се загатва единствено един път. Единствено отчетът на Военното разузнаване се откроява “. Това разяснява журналистът Асен Агов.

Според него „ плахият “ отчет на организацията се дължи на честата промяна на политическото ръководство и добави, че би трябвало да се извърши инспекция за преданост.

Той посочи, че в отчета за първи път се появява информация за метода на рекрутиране, а от изобретение източници има задоволително информация, която е пропила отчетите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР