Докладът на д-р Хилари Кас установи, че има забележително слаби

...
Докладът на д-р Хилари Кас установи, че има забележително слаби
Коментари Харесай

Премиерът настоява за „изключителна предпазливост“ при лечението, свързано с пола, тъй като NHS планира сериозен преглед на клиниките

Докладът на доктор Хилари Кас откри, че има „ удивително слаби доказателства “ в поддръжка на лекуването, учредено на пола, за деца.

„ Токсичността на дебата “ също не оказва помощ, защото хората се опасяват да разискват намерено проблемите на транссексуалните, сподели тя.

Педиатърът подлага на критика актуалната система в отчета си по отношение на услугите за полова еднаквост за деца и младежи.

Д-р Кас прави 32 рекомендации, в това число, че службите за тъждество сред половете работят „ по същите стандарти “ като другите здравни услуги за деца.

Тя предлага „ извънредно внимание “ и „ ясна клинична аргументация за обезпечаване на хормони на този стадий, вместо да се чака, до момента в който индивидът доближи 18 години ".

Настоящата политика за предоставяне на тестостерон или естроген на деца от 16-годишна възраст също би трябвало да бъде незабавно преразгледана, съгласно доктор Кас.

Обръщайки се към младежите, тя написа: „ Бях разочарована от неналичието на доказателства за дълготрайното влияние на приема...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР