Доказва се директно от резултатите, които наблюдавам при пациентите си“ Стягат

...
Доказва се директно от резултатите, които наблюдавам при пациентите си“ Стягат
Коментари Харесай

Има решение при крампи

„ Доказва се непосредствено от резултатите, които следя при пациентите си “

 

Стягат те толкоз мощно и ненадейно, че чак сълзи избиват на очите. Страда и сънят, а да не приказваме какъв брой е рисково по време на шофиране да вземем за пример. Решението, зад което застават от ден на ден експерти, е към този момент и в ръцете на пострадалите.

 

За съвет по какъв начин да се отървем от крампите – сигнал за рискови дефицити в организма - потърсихме проф. доктор Красимир Генов, шеф на клиника Нервни заболявания към Втора МБАЛ в София. От практиката си той осветява въпроса кое и за какво оказва помощ най-добре:

 

Здравейте, проф. Генов. Защо ни мъчат крампи?

 

Здравейте. Може би най-разбираемо би звучало, в случай че кажа, че крампите са сигнал на организма, че нещо в тялото не е наред и му липсват значими субстанции. Това най-често са електролити, които се изхвърлят посредством изпотяване и уриниране, а не се набират извън в задоволително количество, заради неприятно хранене или някои типове болести. Разбира се, несъразмерното претоварване или проблеми с кръвообращението също могат да доведат до тежки схващания, само че това са по-редки случаи.

 

Прави сте като казвате, че крампите „ мъчат “ – тези внезапни неволеви мускулни контракции в действителност могат да са мъчителни и продължителни. И освен – могат да са сигнал за нещо надалеч по-опасно, протичащо се като развой в тялото.

.
Какво е решението да се избавим от тях?

 

Вярвам, че не желаете да приказваме за краткотрайни ограничения, а за работещи дълготрайни решения. Открих, че такова е специфичен комплекс, прочут у нас като MagComboK (МагКомбоK). Това е съсредоточен чист магнезий, обогатен с Витамин С, B2,B6 и B12. Подобна композиция се “изсмуква “ от тялото с доста високи изгоди. Благодарение на толкоз огромната наличност на магнезий в кръвообращението всяка капсула MagComboK работи в цялостния си капацитет. Затова единствено 1 дневно е изцяло задоволителна да отстрани даже най-упоритите мускулни схващания.

 

А по кое време се усещат резултатите?

 

Бързината на успеваемостта на MagComboK се потвърждава непосредствено от резултатите, които следя при пациентите си, а за тях дали продуктът облекчава мъчителните чувства бързо е доста значимо. Специалната му форма – маслен разтвор – обезпечава най-високото равнище на асимилиране в организма, постигано до момента. Така масленият магнезий съумя да измести обичайните форми. При лабораторно проучване той е отчел цели 35% по-висока бионаличност от тях, достигайки 90-процентово асимилиране. Тази друга технология, наречена LICAPS™, е от изключителна значимост, тъй като бързият резултат може да настъпи единствено от положително асимилиране. Скоро нещата се усъвършенстват. Вече ги няма тези непредвидени мощни схващания, а с тях и чувствата се сменят – освен мускулният тонус е повлиян добре, а цялостното нервно положение.

 

Само при крампи ли оказва помощ?

 

Не, освен. Това е най-популярното предопределение на MagComboK, само че действително е извънредно потребен за най-малко още 300 ензимни реакции в организма. MagComboK поддържа и мозъка ни, оказва помощ ни при стрес, повлиява добре съня и ни прави прочувствено по-стабилни, в случай че щете. Също по този начин повлиява ефикасния надзор на естественото кръвно налягане и работата на сърцето. Като невролог, това е евентуално най-честата съпътстваща терапия, която предлагам. Резултатите приказват сами.

 

Можете да откриете MagComboK в най-близката аптека до вас.

 

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР