Доказано‼️ Българите ядем едни от най-скъпите храни в цяла Европа!

...
Доказано‼️ Българите ядем едни от най-скъпите храни в цяла Европа!
Коментари Харесай

Нанков: Ядем едни от най-скъпите храни в цяла Европа! Потвърди го служебният кабинет чрез портала си

 izbori_2023_v1_014

Доказано‼️ Българите ядем едни от най-скъпите храни в цяла Европа! Не че не го знаехме, само че в този момент го удостовери и служебният кабинет посредством портала си, в който се съпоставят цените у нас и в други страни-членки на Европейски Съюз. Има най-малко 6-7 продукта, които се продават по-евтино в доста европейски страни, в сравнение с в България.

 

Това написа лидерът на листата на ГЕРБ/СДС в Ловеч Николай Нанков в обществената мрежа.

Да не би българите да сме най-богатите, че да си купуваме пакетче масло в магазина за приблизително 7,36 лева, а „ бедните “ германци да си го взимат същото за 2,50 евро. Ножицата сред приходи и цени в България се отваря от ден на ден и от дълго време чувството за мизерия не е било толкоз тежко, написа той и прибавя:

80% от българите се лимитират от съществени храни, плодове и зеленчуци, сподели и проучване на „ Галъп “ отпреди няколко дни.
Ще го повтаряме непрестанно. С непознаване на правилата на работа на страната, стопанската система и парите, „ Промяната “ „ храниха “ инфлацията и не осъществяваха надзор на пазара. Така ни докараха до настоящия парадокс. Отговорността е напълно тяхна и аз съм уверен, че на 2 април ще получат “обратна връзка ” от гласоподавателите - ще бъдат осъдени за бедите, които предизвикаха.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР