Доказано, е, че за да получите повече енергия и значително

...
Доказано, е, че за да получите повече енергия и значително
Коментари Харесай

Правете това сутрин под душа и ще имате повече енергия от чаша силно кафе

Доказано, е, че с цел да получите повече сила и доста да подобрите здравето си, можете просто да застанете под душа. Ще ви разкажем по какъв начин освен да вдигнете тонуса си, само че и да укрепите доста здравето, когато вземете леден душ. Ще ви споделим за преимуществата от студения душ, за които евентуално не подозирате.

Само не мислете, че ви принуждаваме да се хвърлите в ледена вода. Просто пробвайте дребен опит: идващия път, когато се къпете, започнете горещо и завършете студено.

Стойте под хладка течаща вода най-малко една минута. За да ви е по-удобно, първо можете да намокрите краката си, по-късно да избършете раменете и лицето си, а по-късно да застанете изцяло под водата.

Правете това за няколко дни и наблюдавайте смяната. Ако е по-добре, за какво да не продължите? Това е добър табиет и ето какви са преимуществата:

1. Искате ли да подобрите своето положение, да станете по-твърди, по-целенасочени и по-лесно да постигнете задачите си?

2. Студеният душ е добър метод за създаване на воля и може би най-хубавият метод да излезете от зоната си на комфорт (психолозите споделят, че това е доста полезно). Помислете сами какво е належащо, с цел да се принудите да застанете под бликам студена вода. Така че, го направете.

3. Ако постоянно се притеснявате или елементарно се ядосвате студеният душ също ще помогне. Факт е, че студената вода тренира нервната система и ви оказва помощ по-лесно да се справите със напрежението. Изследванията демонстрират, че студеният душ е като дребна стресова ваксина.

4. След към месец постоянни студени процедури, ще станете доста по- " невъзмутими ", а дребните неприятности към този момент не могат да повлияят на настроението ви.

5. Ако сте същият самоуверен човек, който към този момент се е опитал да си вземе леден душ заран, евентуално знаете, че е мъчно даже да дишате през първата секунда. Но не се тормозете, дълбокото дишане всяка заран усъвършенства сърдечната периодичност и фрапантно усилва концентрацията на О2 в кръвта. В резултат на това ще имате повече сила денем, ще станете по-бдителни и по -малко изтощени от сътрудниците си на работа.

6. Студеният душ е един от най-хубавите способи да подобрите косата си и е безвъзмезден. В края на краищата, когато измиете косата си в гореща вода, тя става прекомерно суха, до момента в който студената вода затваря космените фоликули (защитни космени люспи), тъй че по -малко лоен секрет се отмива от косата. В резултат на това косата стартира да свети и пада по -малко. Същото важи и за кожата ви, която става по-чиста.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР