Доказано е, че бръчките на лицето и големият брой пигментни

...
Доказано е, че бръчките на лицето и големият брой пигментни
Коментари Харесай

8 трика от стилисти, за да изглеждате по-свежи и по-млади от възрастта си

Доказано е, че бръчките на лицето и огромният брой пигментни петна състаряват. А заобикалящите хора, определящи възрастта на събеседника, обръщат внимание на лицето. Но има и такива черти във външния тип, които могат да създадат един човек образно по-млад.

Ярките черти на лицето демонстрират нараснало здраве, младост и женственост. Някои ги получават от природата, до момента в който други сами стават скулптори, употребявайки козметика.

Ние взехме решение да ви покажем по какъв начин можете да изглеждате доста по-млади благодарение на козметика и прическа.

1. По-голяма долна джука

Ефектът от „ детските “ устни е елементарен метод за образно „ сваляне “ на няколко години. Съвременните девойки избират да уголемят горната си джука или и двете едновременно, вярвайки, че по този метод те стават по-привлекателни за мъжете.

Но в действителност прекомерно огромната горна джука прави собственичката й единствено по-възрастна. Докато по-голямата долна джука прави израза на лицето малко по-наивен и по-младежки.

2. Изсветляване основанието на веждите

За да освежите и „ повдигнете “ погледа и да го извършите по-ярък, просто изсветлете дъгата под веждата. Съвременните звезди от дълго време употребяват този трик, който, в действителност, може да се приложи в всекидневието.

Можете да наблегнете веждите благодарение на ярък коректор, най-светлите сенки или благодарение на хайлайтър.

3. Високи скули

С възрастта чертите на лицето стават по-малко ясни, тъй като кожата губи своята разтегливост. Освен това множеството дами естествено нямат остри скули. А те могат образното да ви понижат няколко години.

В този случай можете да си извършите професионален грим или инжекционни козметични процедури. Но не забравяйте да намерите експерт, който да не скапва естествената хубост на лицето ви.

4. Малка ушна мида

По някаква причина самите дами не придават най-голямо значение на ушната мида, до момента в който ушите, опънати с тежки обеци, състаряват.

Можете да коригирате формата на ушната мида благодарение на инжекции или лазер. Но това са прекомерно радикални способи. Много по-лесно е да предотвратите казуса: нанесете подхранващ крем, в това число върху ушните миди, и изхвърлете прекомерно тежките обеци.

5. Естественият ви цвят на кожата

Въпреки че тенът оказва помощ да прикриете незначителните недостатъци по лицето, в това време той ще „ добави “ няколко години към вашата възраст. Това е по този начин, тъй като бръчките се виждат по-добре върху тъмната кожа. Освен това слънцето безусловно състарява по-бързо. Не забравяйте, че ултравиолетовите лъчи са нездравословни и не подценявайте слънцезащитния крем когато и да е на годината.

6. Малко „ немарливост “

Нищо не състарява по този начин, както съвършената прическа, от която не се избива нито една власинка. Само девойките с съвършено лице и безупречна кожа могат да се осмелят да подхващат такава смела стъпка. Ако не желаете да изглеждате по-възрастни, необработеното подкастряне и малко „ немарливост “ ще ви оказват помощ.

Ефектът от “разкъсаните краища ” оказва помощ да изглеждате по-свежо. Ако желаете косата ви да е с идентична дължина, само че да изглеждате ефектно, просто начупете леко краищата на косата.

7. Естествен цвят на косата

Светлите нюанси на косата нормално се свързват с младостта. Подобен резултат може да се реализира с натурален мрачен цвят. Във всеки случай е значимо цветът да е допустимо най-естествен. Пепелявите русокоски, девойките с към този момент измита жълтеникава изрусена коса или дами с черно-син цвят на коса наподобяват по-възрастни.

Ако решите да боядисвате косата си, тогава се пробвайте да изберете най-естествения и подобаващ за вас колорит.

8. Леко „ диви “ вежди

Леко „ дивите “ вежди могат да създадат лицето по-живо, ярко и младо. Важно е да знаете мярката и да не се отказвате изцяло от корекцията на веждите. В края на краищата добре поддържаните вежди наподобяват привлекателно.

Намерете добър занаятчия, който ще ви помогне да запазите естествеността на веждите си, като добавите към тях малко „ дивост “ и го посетете при нужда.

Тези препоръки ще подхождат на съвсем всички. Но основната дума тук е „ съвсем “, тъй като всеки човек е самостоятелен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР