Доказаните рецидивисти Кирил Стоянов (43 години) и Цанко Петрунов (45

...
Доказаните рецидивисти Кирил Стоянов (43 години) и Цанко Петрунов (45
Коментари Харесай

Вдовица към рецидивисти, убили мъжа й: Боклуци! Доживотен затвор за вас!

Доказаните рецидивисти Кирил Стоянов (43 години) и Цанко Петрунов (45 г.) бяха доведени през днешния ден с белезници в Окръжен съд - Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Двамата са упрекнати за съзнателно ликвидиране на Лалко Журков (55) при условия на рисков рецидив.

Криминалното действие е от 7 юли 2021 година в региона на градинката до Джумая джамия в Пловдив. Според прокуратурата Стоянов и Петрунов са нанесли над 20 удара по главата на жертвата, като побоят е сниман от охранителни камери и е траял 10-ина минути.

Единият причинител е бил с 3,51 промила алкохол в кръвта, а другият - с 2,43. И двамата са неведнъж осъждани. Цанко Петрунов има 8 присъди за обири и грабежи, както и за отнемане, а преди година и половина е излязъл от пандиза

Днес обаче не бе даден ход на разпоредителното съвещание, защото отсъстваше братът на умрелия - Ивайло Журков. Той е бил потърсен на два адреса - единият е в ЖР " Тракия " в Пловдив, а другият - в Асеновград, само че не бил открит. По непотвърдена информация въпросният мъж е в Германия.

Затова съдията по делото изиска сведения от Национална база данни за други вероятни адреси на Ивайло Журков, както и сведения от Министерство на вътрешните работи дали е напускал страната.

В съда обаче беше брачната половинка на убития от двамата обвинени мъж. След края на съвещанието тя излезе от залата и направи няколко фотоси на Кирил Стоянов и Цанко Петрунов, когато защитата ги отвеждаше назад към пандиза.

" Искам да ги фотографирам тези отпадъци! Доживотен затвор за тях ", извика опечалената жена. Следващият опит да бъде даден ход на разпоредителното съвещание ще е на 27 юни от 9,30 часа.

Гледайте в прикаченото видео по какъв начин доведоха в правосъдната зала обвиняемите Кирил Стоянов и Цанко Петрунов!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР