Доказани специалисти от УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков ще преглеждат

...
Доказани специалисти от УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков ще преглеждат
Коментари Харесай

Кампания за безплатни прегледи в Банско и Гоце Делчев за Световния ден на сърцето

Доказани експерти от УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков " ще преглеждат гратис в Банско и Гоце Делчев.

По мотив Световния ден на сърцето - 29 септември, лекари от УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков " ще правят безвъзмездни прегледи в общините Банско и Гоце Делчев. На 28, 29 и 30 септември ще се проведат медицински прегледи от потвърдени експерти с високоспециализирана инсталация.

Пациентите ще имат опцията да бъдат прегледани гратис от кардиолог, съдов хирург и уролог. На разположение за най-малките ще бъде обезпечен и детски кардиолог. Прегледите ще се правят единствено след авансово записване. За община Гоце Делчев записването е на телефон 0888 80 78, за община Банско на 0896887483.

Инициативата е под управлението на доцент Борислав Ацев, заместник-директор по диагностично-консултативната активност на УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков ". Сред имената на изявените медици са още доктор Димитър Димитров - инвазивен кардиолог, доктор Незабравка Чилингирова - детски кардиолог, доктор Захари Божилов - съдов хирург, доктор Йордан Томов и доцент Цветин Генадиев - уролози.

Целта на прегледите е да се открият болести в ранен стадий като рак на простата, вродени сърдечни пороци, да се предотвратят следващи затруднения, както и профилактика на сърдечносъдовото здраве. Пациентите, които бъдат диагностицирани с съответно заболяване и имат нужда от в допълнение лекуване ще бъдат ориентирани и превозени към УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков " за осъществяването на нужните проучвания.

Инициативата е със съдействието на общинските управления на град Гоце Делчев и град Банско. Локациите за медицинските прегледи в Гоце Делчев са МБАЛ „ Иван Скендеров " и Медицински център 1. В Банско те ще се правят в кабинетите на Медицинска лаборатория „ Мегалаб ".

Повече от 20 години лекарите от УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков " вземат участие в благотворителни акции с безвъзмездни профилактични прегледи на хора в пенсионна възраст, деца, пациенти в отдалечени райони, с стеснен достъп до здравна помощ и др.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР