Доказан факт е че всеки изхарчен лев за се възвръща

...
Доказан факт е че всеки изхарчен лев за се възвръща
Коментари Харесай

Според Демократична България държавата отделя крайно малко пари за спорт

" Доказан факт е че всеки изхарчен лев за се възстановява неведнъж от пари за и проведени спортни мероприятия ", това обявиха от " Демократична България " по време на диалозите за съдружно държавно управление на тематика " Спорт ".

Преговорният екип на " Демократична България " се състоеше от Петър Маринов, Атанас Костадинов, Илина Мутафчиева, Вихрен Крамолински и Ивайло Стоименов.

" Парите, които отделя страната за спорт, са извънредно малко ", подчертаха от обединението.

" Бяха вложени огромно количество средства в инфраструктура, където няма кой да я употребява и тя се саморазрушава ", подчертаха от Демократична България.

" Необходимо е да се направи разбор на спортната инфраструктура в страната и да се направи извод къде има потребност да се влага съгласно потребностите на популацията. Трябва да се притеглят качествени треньори, които да предизвикват спортуването ", обявиха специалистите.

" Основни цели на Демократична България е детско-юношеския спорт, който ги възпитава във физическа просвета, отборни умения, дисциплинираност и не на последно място предварителна защита от нездравословни зависимости ", безапелационни са от групировката.

" На второ място слагаме всеобщия спорт, който е за всички групи, което ще усъвършенства на цялото население ", прибавиха от Демократична България.

" И не на последно място - професионалния спорт. Нещо, което сплотява нацията тогава, когато сме разграничени по обществен симптом или разбиране ", споделиха още от Демократична България по време на договарянията за сформиране на съдружно съглашение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР