"Доказахме, че можем да строим и хората знаят, че ще

...
"Доказахме, че можем да строим и хората знаят, че ще
Коментари Харесай

Борисов даде указани на структурите, закри форума и загатна къде ще почива това лято

"Доказахме, че можем да строим и хората знаят, че ще стане. Нарочно застанах да ме гледат - да забележим какъв брой ще ме напсуват. Сигурно мога още да ви приказвам, само че желая доста добре събранията да си огледат хората. Етичната комисия, изпълнителната комисия, ще окажа оптималната помощ. Някъде ще направя промени, само че ще оставя събранията да взимат решения. Измислил съм по какъв начин ще го вършим. " Това сподели министър председателят Бойко Борисов на националното заседание на ГЕРБ.

"Ще има срещи с обществеността, с цел да забележим какво мислят хората за нашите кметове и съветници. Трябва да забележим дали не сме се самозабравили, дали не сме станали доста лъскави. В момента, в който хората усетят това, партията е починала. Има доста, и освен млади, съумели и потвърдени хора, които желаят да вземат участие в партийния живот, само че локалният феодал не ги позволява. Трябва да се подготвим в идващите години да обновяваме. Трябва да създадем радикални промени и там където губим. Какво вършим в Плевен? Военно учебно заведение, автомагистрала построихме, площади. Само тъй като няколко индивида са се възприели като тартори, освен, че нямаме триумф, само че и ни се смеят ", изясни министър председателят.

"Благодаря на Цветанов за лоялността и знам, че по този начин ще бъде и за напред. Отчитаме положителното, направено от всеки човек, споделяме му когато е сбъркал. Това е демокрацията. Партията е по-важна от всички, в случай че желаеме да оцелеем. Искам да има автомагистрала "Хемус ", да има автомагистрала до Видин, правдивост, ред и приходите да се подвигат непрестанно ", добави Борисов.

Той изясни, че е имало един интервал на застой по време на прехода и ГЕРБ би трябвало да се оправи с него.

"Вижте властта по какъв начин смени походката. Има един доста прекрасен подобен анекдот. Не желая да сменяте походката, а да гледате работата си. Остава ли ни още нещо ", попита министър председателят, а Паунов му отвърна, че всичко към този момент е изговорено.

"Закривай. Митко, имаш 3 часа, ще отидеш на плаж. А по какъв начин е автомагистралата до Поморие ", пита министър председателят и показа като за край, че скоро ще я тества самичък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР