Докато западните и родни служби разплитат една от най-големите крипто

...
Докато западните и родни служби разплитат една от най-големите крипто
Коментари Харесай

Позор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в Канада

Докато западните и родни служби разплитат една от най-големите крипто афери за последното десетилетие, виновникът съветски олигарси и арабски терористи да перат пари през пирамидата Nexo – босът й Антони Тренчев избяга в Канада дружно с жена си - някогашната компаньонка на богати мъже Ваня Пенева и дребната им дъщеричка. Там измамникът е намерил остроумен метод да се снабди с Канадски паспорт с цел да остане недостижим за родното и европейско правораздаване.

 

Носителка на короната на " Мис България ", Ваня Пенева, всеки миг чака второто си дете от Тренчев, което ще е момиче. Те избраха да останат в Канада до неговото раждане, с цел да получат документи за детето, а и те да вземат в следствие елементарно Канадски паспорт.

Близки до миската издават, че тя не изпитвала компликации преди раждането на детето, тъй като разполага с детегледачка, която е компактно със фамилията им оказва помощ с гледането на дребната им щерка Никол (3 г.). Единственото стеснение е, че наследницата на мръсните пари от Nexo е трябвало да прекъсне детска градина до раждането на дребната й сестричка.

От най-близки на миската знаем, че тя е имала огромни компликации със забременяването, като и първото и второто дете са заченати посредством инвитро. От хормоналното лекуване, за реализиране на сполучлив инвитро опит, Ваня Пенева качва по 20 кг. и за двете си бременности. Тренчев държи персоналния им живот в незнание за медиите и не позволява на миската да разгласява нищо обвързвано със фамилията им.

Ваня Пенева и крипто фараона са публично към този момент женени. Но грандиозното празненство се чака през лятото на 2024 година

 

 

Нямат самообладание да се приберат в тузарското си имение на Лазурния бряг незабавно след раждането на детето и оправяне на документите му.

Близки на миската описват по какъв начин е съумяла с дългогодишно самообладание да промени Ален Делона на политиката, крипто боса на България и най-желания плейбой и да го трансформира в послушник, който го водят за носа. Тя следи всяка негова стъпка из късо, а той трепери за нейното благополучие.

Известно е, че най-голямата уязвимост на Тренчев е майка му, която е била непрестанен сателит в неговия живот и не се е откъсвала от младото семейство. Но Ваня е съумяла да извоюва брачна половинка си от майка му. Въпреки това Илияна Алипиева не е повлияна надълбоко от тази смяна в сина си, тъй като намира нов сателит в живота си – млад сътрудник, наподобяващ съвсем на сина й, Тренчев.

Така до момента в който държавното управление се чуди по какъв начин да върже бюджета, а изнемогващите от бедност пенсионери останаха без коледни добавки, един интернационален аферист, държанката му и палавата му майка се къпят в разкош, чудейки се къде да си изхарчат мръсните облаги, разясняват възмутени жители в мрежата.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Антони Тренчев Ваня Пенева Канада Nexo
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР