Докато ютуб звездата Джейк Пол обикаля и с просташки маниер

...
Докато ютуб звездата Джейк Пол обикаля и с просташки маниер
Коментари Харесай

Конър Макгрегър спаси ирландски клуб от фалит

Докато ютуб звездата Джейк Пол обикаля и с дебелашки фасон се пробва да притегли вниманието на Конър Макгрегър за дуел, ирландецът очевидно е ангажиран с много по-смислени действия.

Собственикът на залата за бойни спортове SBG Портарлингтън Филип Мулпитер беше на път да затвори клуба, защото рецесията от ковид го удари финансово. В петък той написа следното:

" Днес затваряме вратите си за последно. За страдание би трябвало да прекратим съществуването на залата си. Няма по какъв начин да ви опиша какъв брой съм сломен. Пандемията от ковид повлия на активността ни и не можем да устояваме към този момент клуба. Заради насъбраните сметки за наем по време на локдауна няма по какъв начин да продължим. Надяваме се когато имунизацията се появи и животът ни се върне към естественото, тогава да получим опция да изградим SBG в Порт още веднъж. "

Малко преди да закрие залата си обаче, Конър Макгрегър се е свързал със своя другар и някогашен подготвителен сътрудник. Бившият първенец на UFC е споделил на Мулпитер, че ще му изпрати толкоз пари, колкото са му нужни, с цел да не затваря залата си. Мулпитър не разкрива точната сума, само че показа че няма да има терзания за околните година-две.

" Просто се разплаках, " показа притежателят на залата пред ESPN. " Не знаех какво да му кажа. Ще му бъда постоянно признателен. Той на процедура избави нашата дребна общественост. Думите не могат да опишат това, което направи той за нас. Знам че в медиите излизат неприятни неща за него. Но хората не приказват за положителните работи, които прави той, а той ги прави непрекъснато. Конър обаче не търси самопризнание на това. Не търси медиите да отразяват благотворителните му каузи. "
View this post on Instagram

Мулпитър и Макгрегър се познават откогато упражняваха дружно в SBG Ireland през 2018-та, а SBG Портарлингтън е клон на известния клуб. Макгрегър е дал заричане да поддържа и Gaelic Atlantic Martial Arts - шампионат за аматьорски ММА и жиу-житцу, чиито притежател е Мулпитър.

" Конър възнамерява да вкара сина си в нашата организация, Gaelic Atlantic Martial Arts, " споделя Мулпитър, който е деец от ММА с 16 борби в Bellator и Cage Warriors. Той знае какво вършим за нашата общественост. Разбира активността ни и желае да поддържа ММА жив. След тези тежки времена ще би трябвало да изградим отначало всичко в Ирландия. Хубаво е, че имаме някой като Конър, който работи и ни оказва помощ да се върнем там, където бяхме. "

В момента Макгрегър тренира за дуела си с Дъстин Порие в UFC 257 на 23 януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР