Докато всичките пет дами се събраха заедно, за да купонясват

...
Докато всичките пет дами се събраха заедно, за да купонясват
Коментари Харесай

Мел Би дразни огромните новини за Spice Girls след събирането им на партито за 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм

Докато всичките пет дами се събраха дружно, с цел да купонясват цяла нощ, с цел да отпразнуват 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм, почитателите бяха изцяло в правото си да одобряват, че опцията за обединително турне може да е действителност.

Новини за друго турне се популяризират от известно време, защото изминаха 12 години, откогато и петте дами, Гери Хорнър, Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Виктория, бяха на сцената за финален път. Но в този момент Мел Би, по-известна като Страшната фалшификация, подразни почитателите, че слуховете в действителност може да се трансфорат в действителност, в случай че последната й обява в обществените медии е нещо, което би трябвало да се одобри.

Мел отиде в Instagram, с цел да разкрие всички те - в това число Виктория - възнамеряват огромно турне. Това идва, откакто тя в началото загатна за събиране, с цел да отпразнуват 30-ото им събиране в последната си книга. Споделяйки видеоклипа на Дейвид Бекъм на всички дами, танцуващи дружно, тя озаглави клипа: „ За нощес “ и по-късно реши да включи хашт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР