Докато всички в Барселона се чудят дали голямата им аржентинска

...
Докато всички в Барселона се чудят дали голямата им аржентинска
Коментари Харесай

Барса може да загуби аржентинска звезда

Докато всички в Барселона се чудят дали огромната им аржентинска звезда Лео Меси най-сетне ще постави автограф под нов контракт с клуба, в това време може да изтърван различен състезател от южноамериканската страна. Става въпрос за Хавиер Масчерано.

Масчерано поставя край след Мондиал 2018

Дефанзивният футболист е привързан с каталунците до 2018 година, като има алтернатива клубът да удължи престоя му с още 12 месеца. Но очевидно развръзката ще бъде оставена за дните и седмиците след края на актуалната акция.

Барселона с над 90 милиона облага след трансферния пазар

"Имам контракт с клуба, който считам да извърша. Когато мачовете свършат, ще седна да приказвам с шефовете и ще преценим какво би трябвало да се направи. Все още не съм приказвал с никого. В Барселона постоянно са ми казвали, че са удовлетворени от мен, само че ще имаме време да обмислим всичко - и от двете страни ", съобщи Масчерано.

Футболистът към този момент разгласи, че приключва кариерата си за националния тим на Аржентина след края на Световното състезание в Русия. Явно тогава има огромна опция да спре да играе и за Барса.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР