Докато всички по цял свят обсъждат скандалното интервю, което Меган

...
Докато всички по цял свят обсъждат скандалното интервю, което Меган
Коментари Харесай

Ето какво разказва принцеса Даяна в ексклузивно интервю за брака си преди 25 години

Докато всички по целия свят разискват скандалното изявление, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра Уинфри, jenata.blitz.bg напомня една история, обвързвана с майката на Хари и Уилям - принцеса Даяна. Малко преди трагичната си гибел, тя води покъртителен диалог с по-големия си наследник - херцогът на Кеймбридж.

Известно е, че Лейди Ди и принц Чарлз се разделиха при започване на 90-те години, само че публично се разведоха едвам през 1996 година. След това Даяна даде скандалното и " извънредно " изявление на BBC за брака си.

В диалога тя описа своята версия на историята, за живота в двореца като кралска брачна половинка и за колосалния напън, с който се сблъсква в Бъкингамския замък, както и за скандалния романс на Чарлз с Камила.

Но телевизионната изповед съдържаше и доста нежни моменти, които стотици пропуснаха на фона на цялата драма. В реалност Даяна описа по какъв начин е помогнала на децата си да оцелеят след разпадането на фамилията им и разделянето на родителите им.

Принцесата напомни, че е трябвало да изясни на Хари и Уилям за какво се разделя с Чарлз, които са били единствено на 10 и 8 години. Тя е дала специфични препоръки на огромния си наследник.

" На път за учебно заведение споделих на Уилям, че в случай че в миналото откри нещо или някого, който да обича в живота си и да има потребност да се грижи за него и в случай че това възприятие е споделено, то постоянно би трябвало да го пази и в никакъв случай да не го пуска, каквото и да се случи. "

В изявлението тя споделя и, че Уилям е приел доста добре новината за раздялата ѝ с Чарлз. " Уилям ме попита какво става и дали мога да отговоря на въпросите му. Първо той ме попита за какво взехме решение да сложим завършек на връзките си.

Тогава му споделих, че просто в този брак бяхме трима, а и самият медиен напън също е бил огромен фактор. Беше ми доста мъчно и макар, че обичах татко му, просто повече не можех да пребивавам под един покрив с него ", признава тя.

По трагично стичане на събитията тя трябваше да прекара единствено една година със синовете си, преди ужасната си гибел през 1997 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР