Докато всички обичаме декември, съвсем не може да кажем същото

...
Докато всички обичаме декември, съвсем не може да кажем същото
Коментари Харесай

Посрещни Нова Година със стил, а януари – с топ находки

Докато всички обичаме декември, напълно не може да кажем същото за януари. Той минава постоянно някак по-бавно, а и неслучайно го назовават „ огромен сечко “ – температурите падат внезапно, въпреки и постоянно се случва слънцето да ни се усмихва и през този месец.

И, до момента в който извършването на покупки през декември е трескаво и от време на време стресиращо, знаем, че предстоят светли празници и заслужена отмора. А през януари сякаш избираме уюта на дома си, да си вървим на посетители или, в случай че сме фенове на зимните спортове, да се отдадем на заниманието си. Разбира се, януари има и своите страхотни преимущества – той е новото начало, той е интервалът за равносметка, за нови привички и нова страница.

 iStock/Getty Images

Също по този начин, напълно не е лишен от празници – стартира дълга поредност от имени дни, които са почтени „ афтър-партита “ на коледните. Освен това е и време, в което да си отдъхнем малко, да забавим темпото и да се погрижим за себе си. И за двата случая ни би трябвало нещо новичко. Не ви се пазари? О, не се тревожете за това – всичко, от което имате потребност – от вълшебна грижа за вас самите до дарове за имени дни, може да го намерите на едно място – онлайн магазина на Lilly Drogerie. Обожаваме да пазарим от там, тъй като няма опашки, непотребен стрес, а и си прибавяме в кошницата каквото ни душа желае когато и да е на денонощието – даже и през нощта, а и не излизаме на открито на студа. Какво по-хубаво?

От екипа на Edna сме си харесали няколко чудесни продукта, които да добавите в януарската си кощница – за вас, за околните, за всички от сърце, тъй като освен на Коледа би трябвало да се радваме взаимно, нали? Тези съкровища са налични извънредно в онлайн магазина на Lilly Drogerie , а вие може да ги имате единствено с няколко клика и за по-малко от 5 минути!

Блаженство за кожата - Изсветляващ крем за лице. Когато кожата ви се е сблъскала с празничен грим в огромни дози, а в допълнение студът не ѝ оказва помощ да се усеща добре, нов крем е идеалното решение, с цел да бъде тя в своята най-блестяща форма – безусловно. Кремът на Orjena ще се погрижи уместно за нея, с помощта на мощните си, потвърдено ефикасни съставки. Брюкселското зеле, отглеждано на остров Джеджу, е богато на минерали и витамини и работи ужасно, като избистря тена и защищава кожата от раздразнение. Друг антиоксидант, който ще откриете във формулата на крема, е токоферил ацетат, тягостен свободните радикали, трансформирайки се във Витамин Е след навлизане в кожата. Да не забравяме и любимия ни ниацинамид, който придава искра и пантенол, укрепителен кожната преграда.

 Lilly Drogerie

Борба с бръчките -. Много харесваме всички артикули на Biotrade, a когато чуем за вълшебния ретинол, усмивките ни светват, а кожата сечувства повече от щастлива, тъй като знае, че ѝ следва да бъде поглезена уместно. За нейния хубав и здрав тип ще грижи този серум, който понижава фините линии и бръчки, подтиква синтеза на колаген и обновяването на клетките, изглажда и стяга кожата. Четвъртото потомство ретиноид (hydroxypinacolone retinoate) работи бързо и дейно, без да провокира раздразнение. Усъвършенстваната форма на Витамин А спомага серумът да проникне бързо в кожата и да се бори с признаците на стареене като фини линии, бръчки, загуба на компактност, размер и хиперпигментация.

 Lilly Drogerie

Шоколадова приятност за устните, само че без калории - Силно подхранваща нощна маска за устни.  Обожаваме нощните маски за устни и в случай че в никакъв случай не сте изпитвали висшата приятност от използването им, точно в този момент е моментът, тъй като нежната им кожа страда най-вече от зимните условия. Накарайте устните си да се усмихват, с помощта на този прелестен нощен шоколадов съдружник. Тази мощно подхранваща маска ще трансформира напуканите устни в меко кадифе.

 Lilly Drogerie

Веган формулата със сквалан и масло от ший регенерира, изглажда и овлажнява в дълбочина. Карнаубският восък и восъкът от канделила омекотяват и овлажняват устните, а маслото от жожоба, зехтинът и слънчогледовото масло очевидно ги стягат и успокояват. За лукс имаме и какаовото масло, което хидратива и регенерира, както и Витамин Е – обичан антиоксидант в грижата за кожата. Събудете се с устни, по-щастливи и от след целувка с принц.

Тези вълшебници, а и още доста други чакат с неспокойствие да влязат в кошницата ви, с цел да създадат началото на годината по-нежно, красиво и ослепително!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР