Докато все още очакваме да разберем точната причина за смъртта

...
Докато все още очакваме да разберем точната причина за смъртта
Коментари Харесай

Защо Матю Пери не си е спомнял, че е предложил брак на бившата си

Докато към момента чакаме да разберем точната причина за гибелта на Матю Пери, към артиста излизат най-различни вести и неща, които е казвал в скорошни изявленията или пък в записките си " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " (изд. Рива, 24 лева.).

Сцената от " Приятели ", която хората желаят да бъде изтрита след гибелта на Матю Пери

Загубата се претърпява тежко

Именно в книгата си артистът от " Приятели " описа в детайли за живота си и всички любовни несполуки през годините. А включително влиза и последният му несполучлив годеж за Моли Хъруиц.

Без да загатва името ѝ, Матю Пери разяснява, че в края на 2020 година е пътувал до Швейцария за следващата скъпа стратегия за възобновяване от другите му зависимости. Точно тогава е купил и  годежен пръстен за Хъруиц.

" Купих й пръстен, тъй като бях обезверен, че ще ме напусне ", написа в книгата си артистът. Пери разяснява също по този начин, че не е желал да остава самичък в разгара на пандемията. Той също по този начин разкрива, че е бил на огромна доза опиоиди, когато е предложил брак на Моли Хъруиц, написа Page Six.
анкета
Кой ще остане обичаният ви воин от " Приятели "?
Чандлър Рос Моника Рейчъл Джоуи Фийби Не знам защо става въпрос
Чандлър

Рос

Моника

Рейчъл

Джоуи

Фийби

Не знам защо става въпрос

Матю Пери твърди също по този начин, че половинката му по това време е знаела за положението, в което се намира, предлагайки ѝ брак, само че все пак е приела. Пери също по този начин добавя, че когато се е върнал в Лос Анджелис и не е бил под въздействието на опиоиди, му се е сторило като потрес, че живее с Хъруиц и двете ѝ кучета.
 Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц
Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Актьорът е неуспехите му в любовта

" Излишно е да споделям, че не бях подготвен за нищо от това ", написа още артистът. Матю Пери даже признава, че не си е спомнял ясно момента, в който е предложил брак на Моли Хъруиц, а малко по-късно те са се разделили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР