Докато все още няма единодушно мнение по въпроса дали при

...
Докато все още няма единодушно мнение по въпроса дали при
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за мъжката G-точка

Докато към момента няма единомислещо мнение по въпроса дали при дамите въобще съществува, учените откриха мъжката версия.

Мъжката G-точка е същинска като учените настояват, че това в действителност е простатата. Познаваме я точно под това название, само че малко на брой са тези, които знаят, че тъкмо това мъжката зона за най-силни удоволствия. Поради тази причина мъжката G-точка е известна още като P-точката. Разположена сред основата на пениса и ректума, простатата е жлеза с размер на орех, която играе роля в производството на сперматозоиди.

Това е област с доста нервни окончания, което значи, че е идеалното място за умопомрачително наслаждение. И въпреки всичко не доста хора знаят за това, а други се опасяват да изследват простатата заради културните стигми към аналния секс. Мъжете просто не схващат, че в случай че става въпрос за хетеросексуален мъж, който прави секс с жена, то в това няма нищо " гейско ".

Всъщност, съгласно изследване от 2015 година, оповестено от Американското сдружение по репродуктивна медицина, оргазмите на простатата провокират 12 мускулни контракции, до момента в който оргазмите на пениса създават единствено четири до осем. С други думи, мъжките оргазми в G-точката могат да бъдат до три пъти по-силни.
Ако вие и сътрудникът ви сте подготвени да изследвате всичко, което мъжката G-точка може да предложи, продължавайте да четете.

Как да го извършите?

Преди да се отправите към въпросното място, уверете се, че имате цялостното позволение от страна на вашия мъж. Все отново последното нещо, което желаете е да го травмирате.

След това подгответе мястото като го очистите добре. Задължителна е използването на лубрикант. Все отново дупетата не се овлажняват по този начин както някои други елементи от тялото. Лубрикантът на водна основа е най-хубавото решение, защото множеството хора нямат сензитивност към този вид артикули. Въпреки това лубрикантът на основата на силикон предлага малко повече превъртане и не е податлив да изсъхне толкоз елементарно.

Как да открием мъжката G-точка?

След като сте подготвили терена е време да стартирате всъщност. Колкото и необичайно да звучи, мъжът ще би трябвало да застане в поза, наподобяваща кучешката. Можете да започнете с лек кръгов масаж, с цел да ситимулирате мястото. Поиграйте си и с пениса му, с цел да го възбудите задоволително. Много постепенно проникнете с пръст. След като усетите грапава повърхнина, значи сте уцелила G-точката на вашия мъж.

Простатата може да се подтиква и външно посредством опипване на региона по перинеума, частта от кожата сред ануса и скротума. Техниката е същата като намирането на G-точката вътрешно - би трябвало да усетите грапавата повърхнина. Но защото сте по-далеч от простатата, може да се наложи да приложите повече напън.

Когато сътрудникът ви е покрай кулминационната точка продължавайте с нежните придвижвания без да спирате.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР