Докато вицепрезидентът Камала Харис води кампания за президентството, се очаква

...
Докато вицепрезидентът Камала Харис води кампания за президентството, се очаква
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън постигна напредък по отношение на изменението на климата. Експертите казват, че Камала Харис трябва да убеди гласоподавателите за климата.

Докато вицепрезидентът Камала Харис води акция за президентството, се чака тя да даде приоритет на достиженията и програмата на администрацията на Байдън в региона на климата – за чието разпространение тя изигра забележителна роля, както в страната и в интернационален проект. И нейният триумф в привличането на 70% от гласоподавателите, които поддържат предприемането на стъпки за понижаване на изменението на климата, може да бъде от решаващо значение за нейната акция.

Ролята на Камала Харис в напъните на администрацията на Байдън за климата

Въпреки че критиците побързаха да нападат администрацията на Байдън за рекордни позволения и произвеждане на изкопаеми горива под нейно наблюдаване, тя беше най-професионалната администрация в историята на климата. Законът за понижаване на инфлацията, признат през 2022 година, е най-всеобхватното законодателство за климата, което Съединени американски щати в миналото са виждали, ориентирано към нападателно понижаване на парниковите газове и поощряване на прехода към възобнов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР