Докато Великобритания е в политическа криза, а кралското семейство е

...
Докато Великобритания е в политическа криза, а кралското семейство е
Коментари Харесай

Принц Хари с интимно признание за Меган Маркъл

Докато Англия е в политическа рецесия, а кралското семейство е гледано под лупа във връзка редица " изключения ", направени за него и кралицата от законите на страната, Принц Хари има други съществени задължения.

Той и брачната половинка му дойдоха в Ню Йорк, където участваха в асамблеята на Организация на обединените нации.

Вчера, 18 юли, двамата влязоха в централата на организацията, където Хари изнесе тирада по случай Международния ден на Нелсън Мандела. В нея той посочи, че човечеството минава през " мъчителна година в мъчително десетилетие ".
 Снимка 581374
 

Пандемията, климатичните промени, войната в Украйна, отнемането на правото на аборт в Съединени американски щати са единствено част от събитията, които принцът назова " световен удар против демокрацията и свободата - идеите, за които Мандела се бореше ".

Речта на 37-годишният принц обаче не беше напълно мрачна. Той приказва доста и за любовта си към Африка. " Това е място, където намирам успокоение и утешение още веднъж и още веднъж. Тук се почувствах най-близко до майка си и потърсих разтуха, когато тя умря. И където разбрах, че съм намерил сродната си душа в лицето на брачната половинка си. "
 Снимка 581372
 

По този мотив от People ни напомнят, че третата среща на Хари и Меган Маркъл е била в Ботсвана, откакто два пъти са се виждали в Лондон. Двамата са къмпингували под звездите в продължение на пет дни - времето, през което принцът е осъзнал, че това е дамата, с която ще продължи живота си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР