Докато Васил Божков – Черепа се поти на разпити, бившият

...
Докато Васил Божков – Черепа се поти на разпити, бившият
Коментари Харесай

Топ килърът на Черепа си живее като цар в Сандански

Докато Васил Божков – Черепа се поти на разпити, някогашният началник на защитата му и негов персонален убиец Веселин Балтов, си живее живота в родния Сандански.

 

Събрани улики и показания на очевидци сочат, че Черепа е поръчал на охранителя си убийствата на бизнесмена Манол Велев през 2007 година, на благоевградския предприемач Йордан Динов през 2012 година, както и на Алексей Петров през 2015 година Според упованията обаче тези обвинявания ще отпаднат от хазартния необут и телохранителят му ще излезе чист от драмата.

 

Освен, че Балтов не е закачан от никой, се радва и на забележителен стандарт на живот, издава Lupa.bg., базирайки се на свои източници. Преди години Божков го направи собствен представител в „ БДЖ-Трансимпекс “, където охранителят върти десетки милиони.

 

Освен това при бягството си в Дубай, Черепа небрежно трансферира на Балтов десетки от компаниите, на чието име с водят хотели, казина и други скъпи парцели, спасявайки ги от конфискация.

Към днешна дата някогашната барета разпуска из заведенията в Сандански, движи се със скъпи лимузини и въобще не му пука за идните каузи. От обвиняванията против Божков за управление на ОПГ за рекет, изнудвания, поръчкови убийства и изнасилвания се разбра, че Балтов е персоналния убиец на олигарха.

 

Сред отговорностите му с изключение на покушенията влизало и да „ респектир “ хора по разпореждане на боса си, което всекидневно включва побоища, палежи на коли или гърмежи против съперници в бизнеса.

Като началник на защитата на Черепа, Балтов отговарял и за събирането на компромати против политици, служители или магистрати.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Васил Божков – Черепа Веселин Балтов „ БДЖ-Трансимпекс “ ОПГ Манол Велев Йордан Динов Алексей Петров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР