Докато в Русия гласуваха на президентските избори, водещи британски таблоиди

...
Докато в Русия гласуваха на президентските избори, водещи британски таблоиди
Коментари Харесай

Британските таблоиди си обясняват триумфа на Путин с баба Ванга

Докато в Русия гласоподаваха на президентските избори, водещи английски таблоиди свързаха успеха на настоящия държавен глава Владимир Путин с предсказване на пророчицата Баба Ванга. Според информацията, тя освен е видяла, че Путин ще оснане на чело на Русия, само че е предсказала и, че той ще “владее света”, пишат издания като The Sun,The Daily Mail, Daily Star,The Daily Express и други

“Сляпа българска пророчица е направила смразяващо предсказване през 1979 година, съгласно което нищо няма да оцелее на земята с изключение на „ славата на Владимир и славата на Русия “, гласи информацията.

„ Всичко ще се стопи като лед, само че славата на Владимир, славата на Русия ще останат. Русия освен, че ще оцелее, само че и ще господства над света “, предсказва Баба Ванга от България. Не е ясно, кого е видяла сляпата жена, за която е изчислено, че е познала 85% от предсказанията си, само че тя употребява името „ Владимир “, каквото е дребното име на сегашния президент на Русия Путин.

Баба Ванга, постоянно наричана „ Нострадамус на Балканите “ прави стотици предсказания по време на своята 50-годишна кариера като ясновидец, написа The Daily Express. Тя предсказва, че 44-тият президента на Съединени американски щати ще бъде афроамериканец – Барак Обама. Тя също по този начин предсказва и нападенията от 11 септември 2001 година против Световния търговски център.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР