Докато в правителството фигурират Кирил Петков и Асен Василев, които

...
Докато в правителството фигурират Кирил Петков и Асен Василев, които
Коментари Харесай

Караджов: Изборът е между две лоши неща - ГЕРБ и ПП

„ Докато в държавното управление попадат Кирил Петков и Асен Василев, които разглобиха държавността в страната, не бихме влезнали във взаимоотношения с тях… Веднъж откакто се появи, че има и доста по-лошо от ГЕРБ, в лицето на „ Продължаваме Промяната ”, сме изправени пред проблема да избираме сред две неприятни неща. За мен по-опасни за държавността са Политическа партия. „ Продължаваме Промяната ” не са детайл от бъдещето на България ”. Това сподели някогашният министър на районното развиване, а в този момент народен представител от Има Такъв Народ Гроздан Караджов по Народоосвободителна въстаническа армия.

Относно депутатските имунитети Караджов сподели: „ Всеки, в това число и Бойко Борисов, е почтен, до момента в който не мине през съда и не бъде разгласен за отговорен. От тук е въпросът – би трябвало ли да има комисии (в Народното събрание за имунитета). Трябва, в случай че прослушате оня запис, публикуван от Радостин Василев ”. Политическа партия ще перат ГЕРБ, а въпреки това ГЕРБ ще им дадат цялата власт или най-малко цялата ”, сподели Караджов. Той даде образец с номинирания за шеф на Гранична полиция Антон Златанов, който отхвърли поста, само че по-късно стана ясно, че извършва поста краткотраен шеф на Гранична полиция. Караджов напомни, че Златанов не наказа служителите на реда, които биха студенти на митингите от 2020 година

„ Ако си доста добър специалист, не може да пишеш описи кои публицисти да влизат в „ твоята ” постройка ”, даде различен образец Караджов, визирайки заповед на финансовия министър Асен Василев, с която се лимитира достъпа до конференции във ведомството на избрани публицисти. „ Да си специалист, само че да нямаш хал хабер разбиране от политика - и едното, и другото е нездравословно ”, сподели Караджов. Според него препоръчаният от Асен Василев Бюджет 2023 е фиктивен. „ Няма по какъв начин да се случат правилни цифрите ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР