Докато в момента повечето жители на България са се насочили

...
Докато в момента повечето жители на България са се насочили
Коментари Харесай

Гери-Никол в тропически рай посред зима

Докато сега множеството поданици на България са се насочили към разнообразни планински хижи у нас, потънали в бял и бухнал сняг, където се надяват да усетят коледния дух, Гери-Никол се насочи към тропическа дестинация, на която той наподобява по-скоро като мит, написа dir.bg.

През уикенда певицата разкри на своите почитатели в Инстаграм, че е решила да се отдаде на отмора отвън страната ни, отвела я на остров, където градусите са още по-високи и горещи, в сравнение с в родината ни. И въпреки тя да скри точната си локация, въпреки всичко зарадва своите фенове с великодушна доза фотоси, показващи хубостта на мястото.

В персоналния си профил изпълнителката на " Гледай ме " разгласява изложба, съдържаща три изображения, на които театралничи пред фотографския обектив в сатенена рокля вид " риза " в виолетов цвят, чиито дълги ръкави се " компенсират " от късата ѝ дължина, разкриваща краката ѝ, както и дълбокото V-образно деколте. Визията ѝ се добавя от висящи обеци, завършващи със звезди, и сандали на висок ток.

На фрагментите тя стои пред плувен басейн, от чиито две страни се редят палми, а зад тях се виждат редица шезлонги и първокласни бунгала, в едно от които е отседнала самата тя. В поредност от 24-часови истории, качени в платформата, варненката сподели заведението на комплекса, разполагащо с панорамна панорама към плажа. От късите видео клипове стана ясно, че, любуваща се на разбиващите се в крайбрежната линия талази, тя се е насладила на най-различни блюда от морски блага.

Наскоро Гери-Никол показа в акаунта си още фотографии, на които се намира във водите на хотелския басейн, облечена в светлосив цялостен бански със мощно изрязана кройка и камъни в предната част. Тя е вплела бяло цвете в мократа си коса, а също така е приключила визията си с чифт обеци и тънка гривна.

Освен това брюнетката разгласява малко видео, озаглавено с думите " Bon appétit ", в което си взема душ откакто към този момент е поплувала. Към момента постът е събрал над 48 хиляди преглеждания.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР