Докато в Испания се състоят сблъсъци от още далечната 1/64-финална

...
Докато в Испания се състоят сблъсъци от още далечната 1/64-финална
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Атлетик Билбао 0:0, Бензема с чудесен шанс

Докато в Испания се състоят конфликти от още далечната 1/64-финална фаза за Купата на Краля, краткотрайният водач в Ла Лига ще изиграе анулирания си доста тежък дуел от 9-ия кръг на шампионата против Атлетик Билбао.
" Кралския клуб " записва най-хубав старт след 14 мача в от сезон 2016/17 (когато завоюва титлата), като ще се опита да продължи в този дух макар тежкото тестване. Двубоят Реал Мадрид - Атлетик Билбао ще се състои на митичния " Сантяго Бернабеу " и ще стартира в 22:00 часа българско време, като ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Реал Мадрид: Куртоа, Менди, Милитао, Алаба, Васкес, Каземиро, Модрич, Кроос, Винисиус, Асенсио, Бензема
Атлетик Билбао: Симон, Лекуе, Нунес, Йерай, Баленсиага, Сарага, Дани Гарсия, Венседор, Муниаин, Уилямс, Раул Гарсия
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 7-ата минута пристигна и първото чисто състояние в дуела, откакто Бензема някак съумя в наказателното поле да засече центриране към него, макар че не зорко държан от Нунес. Ударът на френския нападател обаче бе отразен от Унай Симон.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Реал се съвзе от разтърсванията в края на септември и началото на октомври и удължи преимуществото си на върха на 4 точки. Карло Анчелоти пък към този момент е записал най-вече приблизително точни от мачове във всички шампионати (2,37) спрямо всеки от непрекъснатите мениджъри на клуба от предходния му престой (2013-2015 година).
" Кралския клуб " няма проблеми с отбелязването на голове през този сезон, като играчите в 10 случая се осъществили най-малко 2 попадения в Ла Лига през акцията. Куриозно обаче - серията им от 4 следващи турнирни победи е подкрепена и от най-дългата серия през сезона в Ла Лига, в която нямат " суха " мрежа.
Реал е водач с 33 точки от 14 мача, до момента в който Атлетик Билбао е на 8-а позиция с 20 пунтка. Баските имат цели 4 равенства в последните си 5 мача в Ла Лига, като другият е проваляне. Те нямат победа в шампионата от 23 октомври, когато пречупиха Виляреал с 2:1.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР