Докато в един Амстердам местите власти обмислят сериозно дали да

...
Докато в един Амстердам местите власти обмислят сериозно дали да
Коментари Харесай

Ще каже ли да“ на канабиса Ню Йорк

Докато в един Амстердам местите управляващи обмислят съществено дали да не наложат възбрана на туристите да използват марихуана - опарили се задоволително съществено от фриволното държание и последици за популацията, то в други градове занапред обмислят легализирането й. Да, за Ню Йорк приказваме.
 Амстердам, казусът с туристите и ще могат ли те да си купуват марихуана
Ще забрани ли Амстердам марихуаната за туристи

Управниците плануват промени за туристите

В Съединени американски щати използването на марихуана е разрешена в 30 американски щата - под една или друга форма. Сега май е време и жителите на Ню Йорк да си палят легално. Стига да са навършили 21 години, несъмнено.

Предложението пристигна от губернатора Eндрю Куомо и като нищо ще стане действителност, тъй като предлагането към този момент е част от програмата му за 2021 година И го има даже на запис.

Във видеото Куомо прецизира: " Ще легализираме канабиса за забавление, като се присъединим към 15-те страни, които към този момент са го създали. "

И добавя: " Това ще увеличи приходите и ще постави завършек на несполучливата възбрана на този артикул, която е оставила толкоз доста цветни общности да бъдат прекомерно следени и затворени. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР