Докато в България се опитва да заработи едно срамно политическо

...
Докато в България се опитва да заработи едно срамно политическо
Коментари Харесай

Слави Трифонов бесен на РСМ: Такава държава с такива хора нямат място в Европейския съюз

" Докато в България се пробва да проработи едно срамно политическо болшинство и едно срамно политическо държавно управление, в Северна Македония пребиха следващия българин. Щях да кажа “северномакедонец с българско съзнание ”, само че самото изричане на тези думи ме кара и мен да се усещам срамно ", това написа в персоналния си фейсбук профил водачът на " " (ИТН) Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

" Интересното е, че партиите, които съставляват срамното политическо болшинство сега в България, гласоподаваха дружно за отпадането на ветото над Северна Македония за участие в Европейския съюз. Явно тогава се е зародило тяхното политическо единение.

И те са отговорни, за това, че сега в Северна Македония палят, разрушават и пребиват българи и това нещо няма да спре с заявления в Народното събрание, политическо мърморене и взаимни обвинявания.

Трябва незабавно да се върне ветото по отношение на Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава страна с такива хора нямат място в Европейския съюз и полезностите, които постанова Европейския съюз на своите жители.

Ако това не се случи, всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви заявления няма да ги спрат.

Единственият метод е тези хора да бъдат изолирани. Тяхното място не е в Европейския съюз ", отсече Трифонов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР