Докато уплашените деца са паднали на колене и се молят,

...
Докато уплашените деца са паднали на колене и се молят,
Коментари Харесай

Най-Ревностно Пазената Тайна На Ватикана! Третото Пророчество От Фатима Засяга Пряко България! Ето Снимки

Докато уплашените деца са паднали на колене и се  молят, те чуват благ женски глас, който им оповестява, че сиянието не е нищо друго, а самата Дева Мария, която има да им съобщи значими послания.

В продължение на цели шест месеца – от май до октомври, всякога на 13-и Дева Мария се явява в региона на Фатима, като на третото си явяване – през юли, предава на трите деца своите послания. Освен това, също тогава, тя дава обещание, че на последното си явяване – на 13 октомври, ще направи знамение, с цел да я видят всички, а освен Лусия, Франсиску и Жасинта.

Именно на 13 октомври 1917 година се случва и така наречен Чудото на Слънцето, след което даже и Ватиканът поглежда по-сериозно на случая. Заради известността, която случката получава, на въпросния 13 октомври в региона Кова да Ирия участват над 70 000 индивида, които чакат чудото, което Дева Мария е дала обещание да направи.

Изливащият се през целия ден дъжд над множеството внезапно стопира, а тежките дъждовни облаци вършат път на напълно тънки сребристи облачета, които прикриват Слънцето по този начин, че 70-те хиляди присъстващи да могат умерено и без заплаха за здравето си да гледат към него. И когато всички очи са вперени в слънчевия диск, чудото внезапно се случва – Слънцето стартира да мени цвета си и да се върти съвсем като огнено кълбо, до момента в който най-сетне като че ли пада от небето към земята и изчезва.

Колкото и това известно изложение на случката да звучи много неправдоподобно в наше време, не би трябвало да подминаваме обстоятелството, че и най-тиражните вестници в Португалия, които по това време са били отявлени съперници на църквата, не съумяват да намерят разумно пояснение на случилото се. Специалният делегат на проправителствения “У Секуло ” написа:

Слънцето внезапно стартира да се движи срещу всевъзможни физични и научни правила. В същия миг, в който затанцува, то стартира да сменя и цветовете си.

В същия дух са репортажите и на “Ордем ” и “У Диа ”, които също не намират други думи, с цел да опишат странното последно явяване на Богородица по различен метод с изключение на като “Чудото на Слънцето ”.

 Виденията от Фатима

Колкото и загадъчно и мистериозни да звучи “Чудото на Слънцето ”, то надалеч не е най-интересното нещо, което се случва по време на 6-месечните слизания на Дева Мария на Земята. Това, което непрекъснато възбужда любознанието на хората, са трите послания, които Богородица насочва към човечеството посредством Лусия Сантуш. Още когато оповестява на трите деца, че ще им се явява в продължение на 6 месеца на всяко 13-о число на месеца, Дева Мария им споделя, че напълно скоро ще прибере две от тях при себе си. И в действителност – през 1919 година, малко преди 11-ия си рожден ден, умира Франсиску, а сестричката му Жасинта също напуща този свят година по-късно – през 1920 година, още ненавършила 10 години.

По този метод Лусия, на която Богородица споделя, че ще доживее до дълбока напреднала възраст ( тя умира през 2005 година на 98 години! ), остава единствената, която пази тайните послания на Богородица. През 1941 година църквата изисква от нея тя да напише какво й е предала Богородица. Лусия разказва първите две видения, само че отхвърля да опише за третото, защото “не е сигурна, че Господ й е разрешил да го разкрие ”. Все отново две години по-късно Лусия написва и третото обръщение на Дева Мария, което, извънредно изненадващо, Ватиканът отхвърля да разсекрети чак до 2000 г .

Адът и Русия

Първото привидение от Фатима съставлява картина на пъкъла:

Дева Мария ни сподели велико огнено море, което беше подземен. В този огън пропадаха дяволи и души в образа на хора, прилични на транспарантни горящи въглища, всички почернели или блестящи като бронз.

В общи линии второто привидение предсказва за идването на Втората международна война, както и за основаването на Съюз на съветските социалистически републики и Източния блок, където  църквата ще бъде преследвана, само че в последна сметка комунизмът ще свърши, а Русия ще се върне към религията :

Войната скоро ще свърши (б.р. през 1917 година Първата международна война е в разгара си), само че човечеството няма да поправи грешките си и по тази причина Господ ще ги накаже с нова война, доста по-голяма и кръвопролитна. Кръв ще има и в Русия, защото там църквата ще бъде гонена. Русия ще популяризира грешките си по света, което ще предизвика принуждение и преследване на църквата. Но в последна сметка Господ ще резервира Русия, ще я върне към религията и ще се възцари мир ”, гласи в общи линии второто привидение от Фатима.

Тайната на Ватикана

Когато третото привидение на Лусия доближава до Ватикана, за разлика от първите две, то не е разкрито на необятната аудитория. Самата тя упорства нейното привидение да бъде обявено на света още през 60-те години, само че Ватиканът отхвърля. Най-интересното в тази ситуация е, че през годините малко на брой са привилегированите, които знаят истината и са се срещнали с предсказаното от Дева Мария.

На 26 юни 2000 година двама от най-високопоставените духовници – папа Йоан Павел II и кардинал Йозеф Рацингер ( папа Бенедикт XVI), вземат решение да създадат публично притежание това, което те знаят от доста години – третото привидение на Лусия.



Това, което те “обнародват ” обаче, единствено провокира още повече полемики. Според формалното мнение на Ватикана третото обръщение на Дева Мария звучи почти по този начин: “ Видях град с руини и нови здания, и облечен в бяло свещеник, който пада мъртъв на земята, убит с оръжие от боец . ” Папа Йоан Павел II и кардинал Рацингер декларират, че в действителност третата загадка от Фатима е предсказване за атентат против Светия отец, само че и нищо повече.

Едно съвпадане на дати пък сътвори усещането, че то се отнася за предизвестие за нападение върху папата. На 13 май /датата на пророчеството/ бе осъществен атентатът от Али Агджа . Атентаторът твърдеше, че е стрелял против Светия отец, с цел да се извърши третото предсказване. Папата, обаче, се навежда да целуне момиченце с медальон, изобразяващ Света Богородица от Фатима и това избавило живота му. По-късно папата подари патрона от покушението на параклиса, построен на мястото, където Дева Мария се явила на трите овчарчета.

Но “епископът в бяло, който върви към кръста и пада мъртъв ”, съгласно Нострадамус, евентуално не е днешният папа, тъй като последният папа ще бъде свещеник от френски генезис, наименуван Петър Римлянина.

 Затова пък пророчеството на светата Хилдегард декор Бинген през ХІІ век евентуално се е сбъднало. Тя споделила, че светът ще влезе в нова ера, когато се роди Антихристът и че той ще се появи по времето на папа, носещ имената на двама светци /Йоан-Павел/. А италианският ясновидец Рисо предсказал, че Антихристът ще се роди по времето на папа Пий ХІІ. Осама бен Ладен е роден през 1957 година – година преди гибелта на Пий ХІІ.

Вестник “Билд ” писа, че Девата от Фатима предрекла атентатите в Ню Йорк и Вашингтон в третото си знамение. А немският издател Луис Емерих отпечатал през 1963 година в “Нова Европа ” текста от третата Богородична поръка, само че различаваща се, съгласно осведомени, от истинската с “пропускането ” на известията за бъдещето на католическата черква и говореща за сатанинския пробив в най-висшите й етажи.

 Мистериите към тази загадка не свършват до тук. В книгата си “Истината за тайната на Фатима ” Хелмут Хофман твърди, че с нея са осведомени дипломати от Вашингтон, Москва и Лондон. Твърди се, че в края на 80-те срещата на Йоан-Павел, Роналд Рейгън и Михаил Горбачов е станала в размисъл над Сибилините книги за Третото пророчеиство.

Малко след нея се прекрати Студената война, падна Желязната завеса, редуцираха се доста нуклеарни бойни ресурси. Но и тези изказвания Ватиканът нито удостовери, нито отхвърли. Затова в този низ от липса на позиция, отричането на папата за българската диря в покушението над него, и то след дълго проточване, прозвуча много извънредно. И по какъв начин може тя да се подрежда по значителност до първите две пророчества, в случай че не е имало нещо друго, доста по-важно от тях?

Още преди романите на Дан Браун да добият известност, доста фенове на мистерии изричат догатката, че Ватиканът пази ужасно доста секрети от предишното и предсказания за бъдещето, които по една или друга причина не желае да разкрива на необятния свят. Затова се раждат и редица клюки и митове, в това число и тези какво “в реалност ” е третото предсказване от Фатима и в случай че в действителност то е за атентат против папа Йоан Павел II , то тогава няма по какъв начин да няма и още едно – четвърто, което да е по отношение на ориста на цялото човечество.

През годините доста мощно са се наложили две вярвания – че “ същинското ” трето обръщение крие в себе си информация или за края на света, или за края на Римокатолическата черква. Според представителите на първото “течение ” Богородица е съобщила на Лусия за идването на края на света и даже е показала дата, когато това да се случи. Може би тъкмо поради това тя е упорствала нейното обръщение да стане публично притежание, само че Ватиканът преднамерено е криел тази информация, с цел да не се всява всеобща суматоха в света.

Привържениците на втората интрига считат, че “тайната ” от Фатима предсказва рецесия на вярата на Запада и провал на църковната подчиненост под натиска на “отстъпничество и разкол ”.

Мистерията към третата загадка се сътвори точно поради мълчанието на Ватикана по отношение на нейното наличие. Особено откакто всичко от първите две се сбъдна. Не единствено като обстоятелства, само че и като чудеса.

Българска диря в Третото знамение въпреки всичко има, съгласно някои наши изследователи-езотерици, само че тя е обвързвана с притежаването на най-древното знание за света.

И в него се казвало, че един дребен славянски народ /България/ ще го съобщи на своя по-голям приятелски славянски народ /Русия/ и това ще промени света.

В предишното е имало заричане от Ватикана, че третата поръка на Богородица от Фатима ще види бял свят освен измежду църковните кръгове, само че и в  обществеността през 1960 година Но 50 години не бяха задоволителни да бъде спазено обещанието. Вместо това дочакахме на няколко пъти възбраната за разкопки в руините, на които са разкрити антични библиотеки. Дочакахме през 1992 година и засекретените от Ватикана архиви на италианския духовник Алфредо Ернети и неочакваната му гибел през 1996 година в килията му, единствено тъй като беше изобретил хроновизьора си /вид машина на времето/, с който можело да се извлича информация от който и да е стадий от международната история. На тези “сеанси ” подбрана публика дружно с американския академик Биърд Сполдинг, помощник на секретните служби, участвали на премиерата на операта “Тиест ”, състояла се през 169 г.пр.н.е., и на проповед на Иисус Христос пред учениците Му.

От какви ли разкрития се опасява към момента, се питаме, най-могъщият цензор на археологическите разкопки – Ватиканът?! Дали би трябвало да се чака да премине още един папа след сегашния и след идването на последния папа, съгласно пророчеството на Нострадамус, с цел да разберем. Но несъмнено е едно, това ще стане, когато се извърши времето за сбъдването, а то не е доста надалеч, съгласно доста предсказания.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР