Докато целта на президента Байдън да премине към електрически превозни

...
Докато целта на президента Байдън да премине към електрически превозни
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън е призована да увеличи инфраструктурата за електрически превозни средства

Докато задачата на президента Байдън да премине към електрически транспортни средства се доближава, някои енергийни специалисти споделят, че администрацията би трябвало да прегледа енергийната инфраструктура, преди да упорства за увеличение на продажбите.

" Те предизвикват политики, които ще подтикват продажбата на електрически транспортни средства, само че не безусловно потреблението на електрически транспортни средства ", сподели някогашният ръководител на Федералната комисия за енергийно контролиране Нийл Чатърджи.

Броят на портовете за зареждане на електрически транспортни средства в Съединени американски щати съвсем се е удвоил през последните три години. Обществените портове за зареждане съставляват към 88% от всички портове за зареждане на EV. Много притежатели обаче зареждат и вкъщи, където е по-евтино и по-лесно да се включи в контакта за една нощ.

„ Истинското предизвикателство, което виждам, е, че просто нямаме построена инфраструктура за зареждане в цялата страна, която наи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР