Докато транспортният бранш в България е пред колапс, у нас

...
Докато транспортният бранш в България е пред колапс, у нас
Коментари Харесай

Транспортен бос у нас си купи кола за 8 милиона лева, докато браншът колабира

Докато транспортният отрасъл в България е пред колапс, у нас към този момент публично има записано Bugatti Chiron Super Sport 300+

Возилото принадлежи на Ваньо Алексиев, притежател на компания "Биомет ".

Това стана ясно откакто половинката на Ваньо Алексиев – Цвети Василева разгласява кадър с една от най-редките и скъпи коли на планетата.

Дамата импровизирано удостовери за доставката на извънредния суперкар откакто разгласява забавната фотография в своя Instagram профил, осведоми

На фрагмента се вижда единствено задната част на Bugatti-то, която по-наблюдателните бързо разпознаха. Отличителната издължена форма на задната част, както и отвесно подредените ауспухови тръби са характерни за версията Super Sport 300+, която е лимитирана в едвам 30 броя.

Колата е пристигнала у нас преди Великден и коства колосалните 4 млн. евро или към 8 млн. лв.. Собственикът на "Биомет " е поръчал возилото преди година и в този момент не може да се нарадва на най-новото си украшение. Chiron Super Sport има 1600 конски сили и оптимален въртящ миг от 1600 нютон метра, които разрешават оптималната скорост от над 480км/ч и ускоряване от 0 до 200км/ч в границите на 5.8 секунди. Цените на Super Sport стартират от към 3.2 милиона евро, като в тази цена не влизат екстрите, които е изискал транспортният необут, с тях сумата набъбнала на тъкмо 4 млн. в евро.

Това не е първото Bugatti Chiron, което Алексиев прибавя в гаража си, откакто през 2018 година предприемачът подкара чисто нов Chiron. През миналата година той бе продаден, само че очевидно единствено да бъде сменен от по-ексклузивната му версия.

Chiron Super Sport 300+ е лимитирана серия на модела и е отдадена на прототипа, който съумя да премине границата от 300 благи в час (482км/ч). Серийната версия е лимитирана на „ едвам “ 275 благи в час или 442км/ч. Под капака на Super Sport 300+ работи познатият 8.0-литров W16 с четири турбини и мощ от 1600 конски сили.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР