Докато текат разговорите между политическите партии и представителите на протестиращите,

...
Докато текат разговорите между политическите партии и представителите на протестиращите,
Коментари Харесай

ИТН: „Икономическа полиция” издирва хора от протестите

Докато текат диалозите сред политическите партии и представителите на протестиращите, „ Икономическа полиция ” звъни и търси хора от протестиращите и ги привиква. Това обявиха пред публицисти депутатите от парламентарната група на Има Такъв Народ, съобщи.

" Двама души все още са привикани и то още по време на диалозите. Стана скандал, несъмнено. Зададох въпрос на Денков за какво се случва всичко това и той гледаше по този начин, както нормално - не знаеше какво се случва. И индивидът, който кара влака горе - господин Пеевски, сподели 15 минути отмора, с цел да отидат в Министерския съвет и да видят какво се случва ", изясни Тошко Йорданов. И добави " „ Икономическа полиция ” звъни на хора, които са на чело на митингите. Определено не е, с цел да ги пита дали са си платили налозите ".

По думите му има тотални разминавания сред настояванията на протестиращите и това, което споделя министър председателят Денков. “Протестиращите желаят да се изтеглят териториалните проекти, да има промени по него, а Денков и Василев отхвърлят, тъй като ще се изгубят пари ”, акцентира Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР