Докато тази вечер, 8 декември, хиляди студенти в България отбелязват

...
Докато тази вечер, 8 декември, хиляди студенти в България отбелязват
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън ядоса Меган Маркъл

Докато довечера, 8 декември, хиляди студенти в България означават празника си, в Лондон принцесата на Уелс събира десетки хора за обичайния си коледен концерт. Както беше оповестено преди седмици, той ще се състои в Уестминстърското абатство.
 Принц Луис и ще участва ли на коледния концерт на майка си Кейт Мидълтън
Принц Луис под въпрос за коледния концерт на Кейт Мидълтън

Дали е задоволително пораснал

Като част от промоутирането му на профилите на Кейт Мидълтън и принц Уилям в обществените медии се появиха редица постове. В един от тях виждаме елементарни хора, които получават поканата си от принцесата за концерта.

На друго се демонстрира самата Кейт Мидълтън, с цел да предложения всички, които желаят да гледат тържественото събитие, отдадено на тези членове на обществото, които се грижат за децата. Причината е, че концертът й тази Коледа е част от акцията й за ранно детско развиване Shaping Us.

41-годишната принцеса и майка на три деца е облечена в блестящо бяло сако на Self-Portrait на стойност 500 английски паунда. В обществените медии доста хора разкритикуваха Кейт, че още веднъж е заложила на нова дреха вместо да се появи с нещо, което към този момент има.

В прессъобщението на двореца Кенсигтън за коледния концерт пък се споделя, че той демонстрира вярата за нов живот и " за какво е значимо да изградим подкрепяща грижовна среда към децата и възрастните в живота им ".
 Снимка 387046

Именно това изречение е прекомерно евентуално да разгневи Меган Маркъл и Хари - херцогинята на Съсекс неколкократно е споделяла, че никой от кралското семейство не й е оказал поддръжка по време на бременността й с и не се е интересувал от това по какъв начин тя се усеща, споделят в The Royal Report.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР