Докато светът продължава да бъде разтърсван от военните удари между

...
Докато светът продължава да бъде разтърсван от военните удари между
Коментари Харесай

Кремъл свали картите на масата: Ако Украйна иска мир, ще се примири, че Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие са руски!

Докато светът продължава да бъде разтърсван от военните удари сред Русия и Украйна, Кремъл изненадващо разгласи, че се готвят да сложат завършек на войната. Първи Владимир Путин заприказва за мирни договаряния. Сега и Дмитрий Песков също разгласи, че Русия желае мир.

Но цената е убийствено висока! И напряко невъзможна да се заплати.

" Ако Украйна желае мир, би трябвало да одобри, че анексираните през септември Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие са към този момент част от Руската федерация ", съобщи още представителят на Кремъл.

Песков добави също по този начин, че не счита Русия за виновна за последствията от войната в международен мащаб. Но даде да се разбере, че в Москва са подготвени да седнат на масата за договаряния, откакто осъзнаха, че поглъщането на Украйна е невероятно.

Какво следва?

 Абсолютно невероятно наподобява освободените от съветска окупация Херсон и Запорожие да бъдат предадени на Кремъл, даже и под формата на самостоятелно ръководство. Много по-вероятно е това извиване на ръце да продължи и в последна сметка Русия да се откаже от проектите си да постави ръка върху тях. Основната цел през цялото време на войната са областите Донецк и Луганск, които от няколко години са оповестили самостоятелност и не престават да отстояват автономията си.

И е доста евентуално, отчитайки тежките последствия от войната, Организация на обединените нации и останалите организации да се съгласят на самостоятелно ръководство на тези страни, без публично да бъде прието тяхното преодоляване нито от Русия, нито от Украйна. Което сигурно не устройва Киев, само че устройва Москва. Която ще излезе от войната даже като победител, макар че ще изиграе ролята на огромния губещ в очите на всички.

Що се отнася до военните дейности, те засегнаха прекомерно тежко стопанската система на цяла Европа и провокираха невиждани земетресения в целия свят. И в случай че продължат е доста допустимо да се стигне до нови, по-притеснителни развития на военните дейности в международен мащаб...

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР